Categorized | Eveniment

Selfie cu Moş Crăciun în Gara Oradea!

Peronul liniei I din gara Oradea a fost invadat marţi, 23 decembrie, de fetiţe şi băieţei veniţi cu toţii să îl vadă pe Moş Crăciun. Acesta a coborât vesel din tren, a făcut fotografii cu câţiva copii, împărţind cadouri în stânga şi în dreapta, şi apoi a plecat la Primăria Oradea unde l-au întâmpinat alţi micuţi.

Moşul a sosit la Gara Oradea în acest an cu o zi mai repede, adică marți, 23 decembrie 2014, la ora 10:00. Chiar şi aşa, micuţii au luat cu asalt gara cu câteva minute înainte, aşteptând cu nerăbdare să îl vadă. Unii dintre ei erau ţinuţi de mânuţe de părinţi sau bunici, alţii erau căraţi pe umeri.

A urmat o sesiune foto, în care cei mai norocoşi dintre copii au făcut fotografii cu Moşul, primind plase cu cadouri.

După câteva minute, Moşul s-a urcat într-o caleaşcă trasă de doi cai negri şi a plecat pe traseul Bdul Magheru – pod Dacia – zona străzii Independenței, ajungând în jurul orei 11:30 la Primăria Oradea.

Aici l-au aşteptat alte sute de copii, care au primit, pentru răbdarea lor şi pentru că au fost cuminţi şi ascultători tot anul, plăsuţe cu cadouri.

Din fața Primăriei, Moșul a mai făcut o plimbare în oraș cu trăsura, pe tronsonul str. Principatelor Unite – bdul Decebal, Corneliu Coposu, poposind și în Orășelul Copiilor, unde le-a pregătit diferite suprize copiilor.

La Gară, Moş Crăciun a împărţit 700 de cadouri dintr-un total de 1.300 de pachete.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult