Categorized | Eveniment

Revelion pentru cei mici, în Orăşelul Copiilor din Oradea!

La fel ca în fiecare an, pe 30 decembrie, Primăria Municipiului Oradea şi Administraţia Imobiliară Oradea, organizează, în Orăşelul Copiilor, Revelionul pentru cei mici. Participarea la eveniment este gratuită, accesul fiind liber.

Municipalitatea a optat pentru un program concentrat şi cu o largă adresabilitate, care să satisfacă nevoile de divertisment ale tuturor beneficiarilor Orăşelului Copiilor.

Spectacolul va începe la ora 18:00, cu un colaj de muzică şi dans, avându-i ca protagonişti pe interpreţii trupei Meda Music şi dansatorii de la clubul Vogue.

Începând cu ora 18:40, copiii din Orăşel vor fi invitaţi cu toţii la dans în compania celor şapte personaje de la Mini Disco Oradea, după care pe scena din clădirea multifuncţională vor urca magicienii Eduard şi Bianca, cu un număr special de magie de sărbători.

Pe toată durata programului dedicat Revelionului copiilor, atmosfera va fi întreţinută de un clovn, iar în finalul spectacolului, interpreta Adina Drăgoescu, fostă seminifinalistă la Eurovision România, va interpreta un buchet de piese de muzică uşoară, adecvate momentului şi vârstei beneficiarilor. Participarea la Revelionul copiilor este gratuită, accesul fiind liber.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4324 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult