Categorized | Eveniment

Revelion pentru cei mici, în Orăşelul Copiilor din Oradea!

La fel ca în fiecare an, pe 30 decembrie, Primăria Municipiului Oradea şi Administraţia Imobiliară Oradea, organizează, în Orăşelul Copiilor, Revelionul pentru cei mici. Participarea la eveniment este gratuită, accesul fiind liber.

Municipalitatea a optat pentru un program concentrat şi cu o largă adresabilitate, care să satisfacă nevoile de divertisment ale tuturor beneficiarilor Orăşelului Copiilor.

Spectacolul va începe la ora 18:00, cu un colaj de muzică şi dans, avându-i ca protagonişti pe interpreţii trupei Meda Music şi dansatorii de la clubul Vogue.

Începând cu ora 18:40, copiii din Orăşel vor fi invitaţi cu toţii la dans în compania celor şapte personaje de la Mini Disco Oradea, după care pe scena din clădirea multifuncţională vor urca magicienii Eduard şi Bianca, cu un număr special de magie de sărbători.

Pe toată durata programului dedicat Revelionului copiilor, atmosfera va fi întreţinută de un clovn, iar în finalul spectacolului, interpreta Adina Drăgoescu, fostă seminifinalistă la Eurovision România, va interpreta un buchet de piese de muzică uşoară, adecvate momentului şi vârstei beneficiarilor. Participarea la Revelionul copiilor este gratuită, accesul fiind liber.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult