Categorized | Sanatate

Gratuităţi pentru operaţiile de reconstrucţie mamară de la Spitalul Judeţean din Oradea!

Pacientele care au trecut prin traumatizanta afecţiune a cancerului de sân vor putea face, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenta Oradea,operaţii de reconstrucţie mamară. Acestea vor avea loc în cadrul unui Program Naţional, iar pacientele vor beneficia gratuit de proteză mamară sau expandor tisular.

Intervenţia chirurgicală se va desfăşura în cadrul secţiei de Chirurgie Plastică a Spitalului Judeţean de o echipă chirurgicală complexă.

„Rugăm medicii de familie să-şi informeze pacientele care suferă sau au suferit de cancer mamar despre existenţa acestui program şi despre importanţa reconstrucţiei mamare care ameliorează atât fizic cât şi psihic viaţa bolnavelor de această maladie”

se afirmă într-un comunicat semnat de managerul dr. Gheorghe Carp şi directorul medical dr. Lucia Daina.

Pacientele care s-au vindecat sau care sunt în ultimele etape de tratament oncologic au nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie. În baza acestuia, înaintea intervenţiei chirurgicale, vor efectua o consultaţie preliminara la Policlinica Spitalului Judeţean în vederea aprecierii posibilităţilor de reconstrucţie mamară.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult