Categorized | Sanatate

Gratuităţi pentru operaţiile de reconstrucţie mamară de la Spitalul Judeţean din Oradea!

Pacientele care au trecut prin traumatizanta afecţiune a cancerului de sân vor putea face, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenta Oradea,operaţii de reconstrucţie mamară. Acestea vor avea loc în cadrul unui Program Naţional, iar pacientele vor beneficia gratuit de proteză mamară sau expandor tisular.

Intervenţia chirurgicală se va desfăşura în cadrul secţiei de Chirurgie Plastică a Spitalului Judeţean de o echipă chirurgicală complexă.

„Rugăm medicii de familie să-şi informeze pacientele care suferă sau au suferit de cancer mamar despre existenţa acestui program şi despre importanţa reconstrucţiei mamare care ameliorează atât fizic cât şi psihic viaţa bolnavelor de această maladie”

se afirmă într-un comunicat semnat de managerul dr. Gheorghe Carp şi directorul medical dr. Lucia Daina.

Pacientele care s-au vindecat sau care sunt în ultimele etape de tratament oncologic au nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie. În baza acestuia, înaintea intervenţiei chirurgicale, vor efectua o consultaţie preliminara la Policlinica Spitalului Judeţean în vederea aprecierii posibilităţilor de reconstrucţie mamară.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4336 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult