Categorized | Anchetă/Poliţie

O fetiţă de trei săptămâni a fost aruncată la tomberon. Mama micuţei a fost arestată!

O fetiţă bebeluş a fost aruncată la un coş de gunoi luni, 12 ianaurie 2015, lângă Orăşelul Copiilor. Pentru că plângea de frig, micuţa a fost găsită repede de poliţiştii comunitari alertaţi de cetăţeni şi a ajuns nevătămată la Spitalul Municipal. Mama acesteia, o tânără studentă de 23 de ani, a stat o noapte la poliţie, iar marţi, 13 ianuarie, a fost arestată pentru 30 de zile pentru tentativă de omor.

Deşi a veniă pe lume în preajma sărbătorilor, micuţa nu a fost privită ca un cadou de către mama ei care le ascunsese părinţilor şi prietenilor apropiaţi că era însărcinată. Din cauza unor complicaţii medicale, bebeluşul a rămas internat trei săptămâni la Maternitatea din Oradea, tânăra fiind externată. Când micuţa s-a simţit mai bine, studenta a fost chemată la spital după ea dar, după ce a luat-o, a aruncat-o într-un tomberon lângă Orăşelul Copiilor. Frigul de afară a făcut-o pe fetiţă să plângă, trecătorii din zonă alertând poliţia comunitară.

La faţa locului a fost trimis poliţistul local Claudiu Breb care a constatat că în containerul de tip iglu era abandonat un bebeluş. Polițistul a scos bebeluşul din container şi l-a luat în îngrijire până la sosirea echipajului SMURD.

„Fetiţa a fost adusă luni şi era în stare clinică foarte bună. I-am făcut investigaţii şi nu am descoperit nicio problemă. Am luat deja legătura cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, instituţie care va decide mai departe ce e mai bine pentru bebeluş”

a spus, dr. Elena Moldoveanu, managerul interimar al Spitalului Municipal „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea.

Doar câteva ore le-a luat poliţiştilor şi procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor până au descoperit cine era mama bebeluşului. Tânăra de 23 de ani este studentă la Universitatea din Oradea şi provine dintr-o familie înstărită care, conform surselor Oradea Press, nici măcar nu ştia că fiica lor a adus pe lume un copil.

Anchetatorii au decis reţinerea tinerei pentru 24 de ore, orădeanca petrecându-şi noaptea de luni spre marţi în arestul poliţiei. Chemată marţi la audieri, judecătorii de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor au decis arestarea ei pentru 30 de zile, fiind cercetată pentru tentativă de omor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4270 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult