Categorized | Eveniment

Oana Lianu a făcut senzaţie la Târgul de Turism de la Viena!

Târgul Internaţional de Turism de la Viena, eveniment la care au participat 700 de expozanţi din 70 de ţări, a avut printre expozanţi şi Primăria Oradea care a fost prezentă nu doar prin oferta de turism „Capitala Art Nouveau și a Băilor termale din România” ci şi prin cea de cultură tradiţionale, reprezentată de artista Oana Lianu.

Pentru că Primăria Municipiului Oradea a considerat că artista va da o notă de culoare aparte evenimentului, la Târg a fost invitată şi Oana Lianu. Astfel, pe 16 decembrie, aceasta a susţinut un concer răsunător care i-a încântat pe toţi cei prezenţi.

„Am cântat folclor românesc bihorean şi din toate zonele ţării, iar între reprizele folclorice am inserat şi muzică clasică şi de cafe concert din repertoriul internaţional. Valsurile lui Strauss şi tangourile cântate cu naiul şi vocea, în limba germană, s-au bucurat de apreciere unanimă”

a povestit Oana Lianu.

Alături de ea, au mai cântat Petrică Popa (taragot), Mitică Negrean (vioară şi vioară cu goarnă) şi Cătălin Iancău (pian).

Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat viceprimarul Ovidiu Mureşan, city managerul Eduard Florea, şeful biroului de promovare turistică a României în Austria, Simi Giurcă, dar şi reprezentanţii Ambasadei Române din Viena, ai Institutului Cultural Român şi alte personalităţi austriece şi române.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult