Categorized | Eveniment

Oana Lianu a făcut senzaţie la Târgul de Turism de la Viena!

Târgul Internaţional de Turism de la Viena, eveniment la care au participat 700 de expozanţi din 70 de ţări, a avut printre expozanţi şi Primăria Oradea care a fost prezentă nu doar prin oferta de turism „Capitala Art Nouveau și a Băilor termale din România” ci şi prin cea de cultură tradiţionale, reprezentată de artista Oana Lianu.

Pentru că Primăria Municipiului Oradea a considerat că artista va da o notă de culoare aparte evenimentului, la Târg a fost invitată şi Oana Lianu. Astfel, pe 16 decembrie, aceasta a susţinut un concer răsunător care i-a încântat pe toţi cei prezenţi.

„Am cântat folclor românesc bihorean şi din toate zonele ţării, iar între reprizele folclorice am inserat şi muzică clasică şi de cafe concert din repertoriul internaţional. Valsurile lui Strauss şi tangourile cântate cu naiul şi vocea, în limba germană, s-au bucurat de apreciere unanimă”

a povestit Oana Lianu.

Alături de ea, au mai cântat Petrică Popa (taragot), Mitică Negrean (vioară şi vioară cu goarnă) şi Cătălin Iancău (pian).

Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat viceprimarul Ovidiu Mureşan, city managerul Eduard Florea, şeful biroului de promovare turistică a României în Austria, Simi Giurcă, dar şi reprezentanţii Ambasadei Române din Viena, ai Institutului Cultural Român şi alte personalităţi austriece şi române.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4270 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult