Categorized | Sport

Suporterii FC Bihor ies în stradă!

Iubitorii formaţiei fanion a judeţului, FC Bihor, sunt chemaţi miercuri, 4 februarie, să iasă în stradă la un miting organizat de Asociaţiaţia Suporterilor, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la situaţia financiară a clubului.

După ce Consiliul Local al Municipiului Oradea a ieşit din asocierea cu Consiliul Judeţean, FC Bihor pierzând peste noapte jumătate din buget şi după ce le-a impus acestora o chirie de 10.000 de euro pe lună pentru punerea la dispoziţie a bazei sportive şi a sediului FC Bihor, formaţia de fotbal a ajuns la un pas de desfiinţare. Aşa se face că pentru a salva ce se mai poate salva suporterii au decis să tragă un semnal de alarmă.

„Asociația Suporterilor FC Bihor organizează miercuri, 4 februarie, cu începere de la ora 18.00, în Piața Unirii din Oradea, un miting de solidaritate cu clubul FC Bihor, care trece în această perioadă printr-o situație critică din punct de vedere financiar. Sunt așteptați toți suporterii echipei și toți cei cărora la pasă de soarta echipei fanion a județului”

se precizează într-un comunicat semnat de Daniel Bokor, președintele Asociației Suporterilor FC Bihor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult