Categorized | Anchetă/Poliţie

Aveţi grijă unde vă lăsaţi bicicleta! Reţinut de poliţişti pentru că a furat 13 biciclete!

Poliţiştii orădeni au finalizat cercetările şi au propus trimiterea în judecată a unui bărbat „specializat” în furturi de biciclete. Orădeanul de 33 de ani, a furat în doar câteva luni 13 biciclete din scările blocurilor sau diferite parcări, provocând un prejudiciu de aproape 17.000 de lei.

Biroul de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea a finalizat marţi, 3 februarie, cercetările faţă de un bărbat de 33 de ani, din Municipiul Oradea. Acesta a fost cercetat în stare de arest preventiv, fiind reţinut de poliţiştii orădeni pe 20 ianuarie şi arestat preventiv de Judecătoria Oradea la 21 ianuarie, fiind bănuit iniţial de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe cel în cauză că, în perioada noiembrie 2014 – ianuarie, ar mai fi comis alte 10 infracţiuni de furt calificat şi furt.

Orădeanul este bănuit că în intervalul 20 – 21 noiembrie 2014, ar fi sustras o bicicletă care era asigurată cu un cablu cu yală de un calorifer la parterul unui bloc de locuinţe din Municipiul Oradea, provocând un prejudiciu estimat la 450 lei.

De asemenea, cel în cauză este bănuit că, la 12 decembrie, ar fi sustras o altă bicicletă lăsală asigurată într-o altă scară de bloc din Oradea, provocând un prejudiciu estimat de aproximativ 150 euro.

Mai mult, în perioada 24 decembrie 2014 – 5 ianuarie , ar fi sustras alte şase biciclete lăsate asigurate de proprietari în casa scărilor unor imobile din Oradea sau în spaţiile special amenajate pentru biciclete din parcările centrelor comerciale orădene, provocând un prejudiciu de aproximativ 13.500 lei.

Prejudiciul total provocat astfel este de 16.700 lei şi a fost recuperat parţial de poliţiştii orădeni.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au finalizat cercetările în cauză şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a acestuia.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult