Categorized | Eveniment

Expoziţie specială, de Ziua Internaţională a Femeii, la Galeria Euro Foto Art!

Conducerea Asociaţiei „Euro Foto Art” a hotărât să sărbătorească într-un mod deosebit Ziua Internaţională a Femeii. Pentru data de 8 Martie, Asociaţia va organiza un salon internaţional de artă fotografică, cu tematica „Femeia”, la care au fost invitate doamnele şi domnişoarele pasionate de această artă.

În urmă cu două săptămâni Asociaţia a redactat şi a difuzat regulamentul Salonului Internaţional de artă fotografică, având ca tematică „Femeia”.

La prima ediţie au fost invitate artistele fotograf din cadul Asociaţiei, precum şi cele care activează în cadrul celor 21 de organizaţii partenere din mai multe ţări europene şi din China.

Pentru prima ediţie pe adresa de e-mail au sosit 275 de imagini din: China, Croaţia, Serbia, Slovacia, România, Ucraina şi Ungaria. Juriul internaţional format din artiştii footgrafi Georg S. Holzmann (Germania), Norba Volodimir (Ucraina) şi Ştefan Tóth (Romania) au jurizat lucrările înscrise, codificate, fără să cunoască numele autorilor.

În urma jurizării realizate prin internet, specialiştii au acceptat pentru salon 99 de imagini şi au premiat cele mai valoroase lucrări.

Medalia de aur „Carol Pop de Szathmári” a revenit artistei fotograf Denisova Svatlana din Federaţia Rusă pentru lucrarea „La rău”, iar cea de argint artistei fotograf Nicoleta-Cristina Păunaş din Târgovişte, membru al Asociaţiei „Euro Foto Art”, pentru lucrarea „Bunica 1”.

Medalia be bronz a fost acordat lui Adela Lia Rusu, membru al Clubului Fotografic „Nufărul” din Oradea, pentru lucrarea „Păr în vânt”.

Juriul a acordat de asemenea 6 plachete „Carol Pop de Szathmári”, artistelor fotograf: Tkachuk Halyna (Ucraina), Gabor Nicoleta din România (CFNO), Semenova Galina (Federaţia Rusă), Milic Ivana (Croaţia), Kuznyetsova Olga (Ucraina) şi Orlova Marina (Federaţia Rusă).

Vernisajul Salonului Internaţional dedicat Zilei Internaţionale a Femeii va avea loc duminică, 08 martie 2015, ora 11:00, în Galeria „Euro Foto Art”.

Expoziţia, organizată în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai” şi sub patronajul Consiliului Judeţean Bihor va rămâne la dispoziţia publicului până pe 24 martie, în zilele de lucru între orele 08:00 – 19:00, intrarea urmând a fi gratuită.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4336 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult