Categorized | Oradea

Amendaţi pentru că furau deşeuri reciclabile!

În perioada 1 – 24 februarie 2015, poliţiştii locali au demarat o amplă acţiune în vederea surprinderii şi sancţionării persoanelor care sustrag deşeurile reciclabile din recipientele de precolectare sau colectare selectivă, de tip iglu.

În urma acestora au fost surprinse 33 de persoane în timp ce scoteau deşeurile din recipientele de precolectare sau colectare selectivă, de tip iglu, în vederea valorificării acestor bunuri la punctele de reciclare din Oradea.

Persoanele surprinse au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 6.000 lei, bunurile, folosite sau rezultate din contravenţii, au fost confiscate şi predate operatorului licenţiat Rer Ecologic Service în vederea predării acestora la Eco Bihor.

Pe viitor, poliţiştii locali vor continua acţiunile de surprindere şi sancţionare, 24 de ore din 24, a persoanelor care sustrag deşeurile reciclabile din recipientele de precolectare sau colectare selectivă, de tip iglu.

„Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela, pentru a semnala diferite situaţii din sfera ei de competenţă: 0259.969”

se afirmă într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult