Categorized | Oradea

Amendaţi pentru că furau deşeuri reciclabile!

În perioada 1 – 24 februarie 2015, poliţiştii locali au demarat o amplă acţiune în vederea surprinderii şi sancţionării persoanelor care sustrag deşeurile reciclabile din recipientele de precolectare sau colectare selectivă, de tip iglu.

În urma acestora au fost surprinse 33 de persoane în timp ce scoteau deşeurile din recipientele de precolectare sau colectare selectivă, de tip iglu, în vederea valorificării acestor bunuri la punctele de reciclare din Oradea.

Persoanele surprinse au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 6.000 lei, bunurile, folosite sau rezultate din contravenţii, au fost confiscate şi predate operatorului licenţiat Rer Ecologic Service în vederea predării acestora la Eco Bihor.

Pe viitor, poliţiştii locali vor continua acţiunile de surprindere şi sancţionare, 24 de ore din 24, a persoanelor care sustrag deşeurile reciclabile din recipientele de precolectare sau colectare selectivă, de tip iglu.

„Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela, pentru a semnala diferite situaţii din sfera ei de competenţă: 0259.969”

se afirmă într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult