Categorized | Internaţional

În Rusia, pompierii şi-au făcut selfie cu un mol în flăcări!

Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă a prezentat scuze, după ce pe 11 martie, doi pompieri şi-au făcut selfie în faţa unui centru comercial cuprins de flăcări în oraşul Kazan, capitala republicii ruse Tatarstan.

Conform Mediafax, Fotografia celor doi pompieri a fost publicată pe Internet, la două zile după incendiul izbucnit la centrul comercial Admiral, care s-a soldat cu 17 morţi.

„Personalul ministerului, pompierii şi salvatorii care îşi fac datoria cu riscul vieţii nu ar trebui judecaţi după această nebunie”, a precizat ministerul marţi. „Pompierii au salvat aproximativ 700 de persoane din incendiul de la centrul comercial”, a adăugat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă.

Autorităţile din Republica Tatarstan au anunţat că cei doi pompieri care şi-au făcut selfie în faţa clădirii cuprinse de flăcări au fost identificaţi şi vor fi vizaţi de măsuri disciplinare.

Şaptesprezece persoane au murit în incendiul izbucnit la 11 martie la primul dintre cele trei etaje ale centrului comercial Admiral din oraşul Kazan, care ulterior s-a prăbuşit.

Potrivit lui Andrei Rodighin, şeful serviciului de presă de la Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă din Tatarstan, primele echipe de pompieri au fost trimise pentru a încerca să salveze oamenii prinşi sub dărâmături.

„Cel mai probabil erau oameni de afaceri care au trecut de cordonul de securitate al poliţiei şi au intrat în clădire pentru a încerca să-şi salveze bunurile din flăcări. După aceea, clădirea s-a prăbuşit”, a declarat Rodighin.

This post was written by:

- who has written 4326 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult