Categorized | Oradea

Minore la furat în Lotus Center

Săptămâna trecută, pe 8 aprilie, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist local de la Poliţia Locală Oradea şi un agent de poliţie de la Poliţia Municipiului Oradea a depistat un grup de 5 fete minore, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, care aveau asupra lor, în buzunare și sub haine, mai multe cosmetice pe care le furaseră de la Lotus Center.

În momentul interceptării, persoanele depistate au scos din buzunare şi de sub haine mai multe produse cosmetice: parfumuri, lacuri de unghii, luciu de buze, creioane dermatografe şi rujuri, recunoscând că acestea fuseseră sustrase din mall-ul Lotus Center, fără a fi fost plătite.

Prin urmare, persoanele au fost identificate şi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Oradea, în vederea continuării cercetărilor, respectiv soluţionării.

La faţa locului au fost chemaţi părinţii şi reprezentanţii legali ai minorilor pentru a fi informaţi şi a lua la cunoştinţă faptele săvârşite de aceştia.

„Poliţia Locală Oradea le reaminteşte cetățenilor că pot semnala situaţii din sfera ei de competenţă, la numărul de telefon: 0259.969 – Dispecerat”

se afirmă într-un comunicat al municipalității.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult