Categorized | Oradea

Minore la furat în Lotus Center

Săptămâna trecută, pe 8 aprilie, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist local de la Poliţia Locală Oradea şi un agent de poliţie de la Poliţia Municipiului Oradea a depistat un grup de 5 fete minore, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, care aveau asupra lor, în buzunare și sub haine, mai multe cosmetice pe care le furaseră de la Lotus Center.

În momentul interceptării, persoanele depistate au scos din buzunare şi de sub haine mai multe produse cosmetice: parfumuri, lacuri de unghii, luciu de buze, creioane dermatografe şi rujuri, recunoscând că acestea fuseseră sustrase din mall-ul Lotus Center, fără a fi fost plătite.

Prin urmare, persoanele au fost identificate şi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Oradea, în vederea continuării cercetărilor, respectiv soluţionării.

La faţa locului au fost chemaţi părinţii şi reprezentanţii legali ai minorilor pentru a fi informaţi şi a lua la cunoştinţă faptele săvârşite de aceştia.

„Poliţia Locală Oradea le reaminteşte cetățenilor că pot semnala situaţii din sfera ei de competenţă, la numărul de telefon: 0259.969 – Dispecerat”

se afirmă într-un comunicat al municipalității.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4325 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult