Categorized | Educatie

Viitorii frontieriști din Oradea s-au remarcat la Campionatul școlilor MAI

Cei mai buni viitori polițiști din țară au fost premiați joi, 23 aprilie, la ora 12.30, la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea, în cadrul Campionatului instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

La concurs au participat şapte loturi sportive din şcolile şi instituţiile de învăţământ ale MAI care s-au întrecut la atletism, judo, tenis de masă, tir şi minifotbal.

Lotul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea a fost format din 27 de sportivi care au obţinut locuri bune, atât la individual cât şi pe echipe. Cea mai bună clasare a fost locul I la tir fete, locul II la alergare băieţi şi a echipei de minifotbal care, la general, s-a clasat pe locul trei.

S-au remarcat elevii Delia Paşca – locul I – tir fete, Bogdan Vlad – locul II – alergare 1500 m, Adrian Cimpoae – locul III – judo categoria 90 kg, Ştefan Curpăn – locul III – judo categoria +90 kg, Teodora Străuţ – locul IV – tenis de masă, echipa de fotbal – locul III cu Adrian Pintilie, cel mai bun portar al competiţiei de minifotbal.

După încheierea festivităţii de premiere, directorul şcolii, comisar şef de poliţie Ovidiu Stanciu a felicitat întregul lot de elevi ai şcolii participanţi la competiţie şi întreaga echipă de cadre implicate în organizarea şi desfăşurarea acesteia pentru rezultatele obţinute dar şi pentru modul în care au fost organizate şi desfăşurate toate activităţile de suport.

Campionatul instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne a fost organizat de Biroul Coordonare Activităţi Sportive din cadrul Centrului Cultural al MAI şi Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4270 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult