Categorized | Educatie

Viitorii frontieriști din Oradea s-au remarcat la Campionatul școlilor MAI

Cei mai buni viitori polițiști din țară au fost premiați joi, 23 aprilie, la ora 12.30, la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea, în cadrul Campionatului instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

La concurs au participat şapte loturi sportive din şcolile şi instituţiile de învăţământ ale MAI care s-au întrecut la atletism, judo, tenis de masă, tir şi minifotbal.

Lotul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea a fost format din 27 de sportivi care au obţinut locuri bune, atât la individual cât şi pe echipe. Cea mai bună clasare a fost locul I la tir fete, locul II la alergare băieţi şi a echipei de minifotbal care, la general, s-a clasat pe locul trei.

S-au remarcat elevii Delia Paşca – locul I – tir fete, Bogdan Vlad – locul II – alergare 1500 m, Adrian Cimpoae – locul III – judo categoria 90 kg, Ştefan Curpăn – locul III – judo categoria +90 kg, Teodora Străuţ – locul IV – tenis de masă, echipa de fotbal – locul III cu Adrian Pintilie, cel mai bun portar al competiţiei de minifotbal.

După încheierea festivităţii de premiere, directorul şcolii, comisar şef de poliţie Ovidiu Stanciu a felicitat întregul lot de elevi ai şcolii participanţi la competiţie şi întreaga echipă de cadre implicate în organizarea şi desfăşurarea acesteia pentru rezultatele obţinute dar şi pentru modul în care au fost organizate şi desfăşurate toate activităţile de suport.

Campionatul instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne a fost organizat de Biroul Coordonare Activităţi Sportive din cadrul Centrului Cultural al MAI şi Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4387 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult