Categorized | Educatie

Viitorii frontieriști din Oradea s-au remarcat la Campionatul școlilor MAI

Cei mai buni viitori polițiști din țară au fost premiați joi, 23 aprilie, la ora 12.30, la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea, în cadrul Campionatului instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

La concurs au participat şapte loturi sportive din şcolile şi instituţiile de învăţământ ale MAI care s-au întrecut la atletism, judo, tenis de masă, tir şi minifotbal.

Lotul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea a fost format din 27 de sportivi care au obţinut locuri bune, atât la individual cât şi pe echipe. Cea mai bună clasare a fost locul I la tir fete, locul II la alergare băieţi şi a echipei de minifotbal care, la general, s-a clasat pe locul trei.

S-au remarcat elevii Delia Paşca – locul I – tir fete, Bogdan Vlad – locul II – alergare 1500 m, Adrian Cimpoae – locul III – judo categoria 90 kg, Ştefan Curpăn – locul III – judo categoria +90 kg, Teodora Străuţ – locul IV – tenis de masă, echipa de fotbal – locul III cu Adrian Pintilie, cel mai bun portar al competiţiei de minifotbal.

După încheierea festivităţii de premiere, directorul şcolii, comisar şef de poliţie Ovidiu Stanciu a felicitat întregul lot de elevi ai şcolii participanţi la competiţie şi întreaga echipă de cadre implicate în organizarea şi desfăşurarea acesteia pentru rezultatele obţinute dar şi pentru modul în care au fost organizate şi desfăşurate toate activităţile de suport.

Campionatul instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne a fost organizat de Biroul Coordonare Activităţi Sportive din cadrul Centrului Cultural al MAI şi Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult