Categorized | Educatie

S-a dat startul înscrierilor pentru titularizare!

De luni şi până săptămâna viitoare, marţi, cei care se vor profesori trebuie să-şi depună dosarele şi să completeze cererile de înscriere. Ascestea se pot depune în sala festivă a Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul” din Oradea, între orele 10.00 şi 16.00, de luni până joi, şi de la 10.00 la 14.00, vineri. În Bihor au fost scose spre ocupare 1.056 de posturi, dintre care doar 74 titularizabile.

Dosarele trebuie să conţină cererile de înscriere, o copie legalizată a foii matricole, o copie după buletin şi o adeverinţă medicală din care să rezulte că cel care candidează este apt pentru a preda în învăţământ.

Conform reprezentanţilor Inspectoratuui Şcolar Judeţean Bihor, sunt scoase spre ocupare 1.056 de posturi complete şi incomplete.

Cu angajare pe perioadă nederminată sunt 74 de posturi. Cele mai multe posturi dintre cele titularizabile sunt: pentru educatoare în limba română – 11, pentru învăţător în limba română – 7 şi pentru învăţător preşcolar în limba germană – 6.

Dosarele se pot depune între orele 10.00 şi 16.00, de luni până joi, şi 10.00 şi 14.00, vineri, la Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul” din Oradea, în perioada 11-19 mai.

Validarea prin semnătură se face între 22 şi 25 mai, respectiv 9-13 iulie pentru absolvenţii promoţiei 2015, iar afişarea graficului şi a locului în care fiecare candidat va susţine examenul se va face pe 26 mai. În perioada 27 mai – 26 iunie se vor desfăşura probele practice, iar pe 15 iulie cele scrise.

Rezultatele finale se vor afişa pe 20 iulie.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult