Categorized | Eveniment

Încă vă mai puteți înscrie la Oradea Summer University 2015!

Elevii din clasa a X-a și a XI-a, din toată țara, care doresc să se familiarizeze cu un centru universitar, atât din punct de vedere academic și educațional, cât și în ceea ce privește viața de student, se pot înscrie, până pe 1 iulie, la cea de-a III-a ediție a Oradea Summer University (OSU).

Proiectul OSU vine în ajutorul elevilor datorită faptului că în această perioadă se cristalizează opţiunea lor pentru viitorul centru universitar unde îşi vor efectua studiile superioare, respectiv specializarea. Ultima vacanţă de vară înaintea Bacalaureatului reprezintă o etapă de cunoaştere şi deschidere de noi perspective. Pentru că și în anii anteriori au fost solicitări din partea elevilor din clasa a X-a, în acest an organizatorii au decis includerea lor în proiect.

Participanții au posibilitatea de a alege din trei pachete disponbilie. Primul este pachetul extern care costă 250 de lei și cuprinde cazare, două mese pe zi, participare la cursuri, conferințe, workshop-uri, training-uri, excursii, activități sportive și de tineret, vizite de lucru la instituții partenere.

Al doilea este pachetul intern Oradea I ce va conține două mese pe zi, participare la cursuri, conferințe, workshop-uri, training-uri, excursii, activități sportive și de tineret, vizite de lucru la instituții partenere (taxa de participare 150 de lei) iar al treilea este pachetul intern Oradea II ce include participare la cursuri, conferințe, workshop-uri, training-uri, excursii, activități sportive și de tineret, vizite de lucru la instituții partenere și costă 100 de lei.

Elevii se pot înscrie până la data de 1 iulie 2015, ora 16.00. Mai multe informații se găsesc pe site-ul oficial orsu.ro

Oradea Summer University este o universitate de vară adresată elevilor din clasele a X-a și a XI-a, aflată la cea de a III-a ediţie. Proiectul Universități de vară pentru Elevi se desfășoară simultan în mai multe centre universitare din România. Evenimentul va avea loc în perioada 16 iulie – 29 iulie 2015.

OSU este organizată de Asociaţia Studenţilor Psihologi din Oradea, Asociația „Gheorghe Șincai” a Studenților în Istorie, Asociația Studenților Farmaciști din Oradea, Asociația Studenților Stomatologi din Oradea și ELSA Oradea, având ca partener educațional Universitatea din Oradea, iar parteneri principali Primăria Municipiului Oradea și Consiliul Județean Bihor.

De asemenea, evenimentul se derulează sub egida Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) şi este un proiect marca Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca (OSUBB).

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult