Categorized | Eveniment

Încă vă mai puteți înscrie la Oradea Summer University 2015!

Elevii din clasa a X-a și a XI-a, din toată țara, care doresc să se familiarizeze cu un centru universitar, atât din punct de vedere academic și educațional, cât și în ceea ce privește viața de student, se pot înscrie, până pe 1 iulie, la cea de-a III-a ediție a Oradea Summer University (OSU).

Proiectul OSU vine în ajutorul elevilor datorită faptului că în această perioadă se cristalizează opţiunea lor pentru viitorul centru universitar unde îşi vor efectua studiile superioare, respectiv specializarea. Ultima vacanţă de vară înaintea Bacalaureatului reprezintă o etapă de cunoaştere şi deschidere de noi perspective. Pentru că și în anii anteriori au fost solicitări din partea elevilor din clasa a X-a, în acest an organizatorii au decis includerea lor în proiect.

Participanții au posibilitatea de a alege din trei pachete disponbilie. Primul este pachetul extern care costă 250 de lei și cuprinde cazare, două mese pe zi, participare la cursuri, conferințe, workshop-uri, training-uri, excursii, activități sportive și de tineret, vizite de lucru la instituții partenere.

Al doilea este pachetul intern Oradea I ce va conține două mese pe zi, participare la cursuri, conferințe, workshop-uri, training-uri, excursii, activități sportive și de tineret, vizite de lucru la instituții partenere (taxa de participare 150 de lei) iar al treilea este pachetul intern Oradea II ce include participare la cursuri, conferințe, workshop-uri, training-uri, excursii, activități sportive și de tineret, vizite de lucru la instituții partenere și costă 100 de lei.

Elevii se pot înscrie până la data de 1 iulie 2015, ora 16.00. Mai multe informații se găsesc pe site-ul oficial orsu.ro

Oradea Summer University este o universitate de vară adresată elevilor din clasele a X-a și a XI-a, aflată la cea de a III-a ediţie. Proiectul Universități de vară pentru Elevi se desfășoară simultan în mai multe centre universitare din România. Evenimentul va avea loc în perioada 16 iulie – 29 iulie 2015.

OSU este organizată de Asociaţia Studenţilor Psihologi din Oradea, Asociația „Gheorghe Șincai” a Studenților în Istorie, Asociația Studenților Farmaciști din Oradea, Asociația Studenților Stomatologi din Oradea și ELSA Oradea, având ca partener educațional Universitatea din Oradea, iar parteneri principali Primăria Municipiului Oradea și Consiliul Județean Bihor.

De asemenea, evenimentul se derulează sub egida Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) şi este un proiect marca Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca (OSUBB).

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult