Categorized | Eveniment

Feminitate, graţie şi eleganţă pe două roţi. Parada SkirtBike 2015!

Doamnele şi domnişoarele care iubesc mersul pe bicicletă sunt așteptate duminică, 14 iunie, de la ora 14:00, în Parcul Traian, lângă terasa Chanson, pentru a pedala pe traseul Muzeul Ady Endre – Parcul Traian – Podul Dacia – B-dul Dimitrie Cantermie – Strada Nufărului – Sînmartin – Băile Felix.

Parada biciclistelor va fi însoţită de agenţi ai Poliției Locale atât pe direcția către Băile Felix cât și la întoarcerea spre Oradea. Plimbarea de anul acesta le va oferi doamnelor şi domnişoarelor ocazia de a-şi etala feminitatea şi stilul chic pe bicicletă urmând un traseu accesibil care va face legătura între centrul orașului Oradea și centrul stațiunii Băile Felix.

Înscrierea este gratuită și se va face în ziua evenimentului, începând cu ora 13:00, la locația de start. Participantele sunt rugate să vină cu biciclete și desigur să respecte dress code-ul manifestării purtând fuste. Organizatoarele vor oferi fiecărei bicicliste, tot gratuit, un bilet la o tombolă cu diferite surprize oferite de către sponsorii evenimentului, marele premiu fiind o bicicletă cochetă pentru plimbări prin oraș. Tombola se va desfășura la finalul cursei Skirtbike Oradea în cadrul terasei Hotelului Termal din Băile Felix.

SkirtBike este o manifestare socială care își propune să încurajeze cât mai multe femei să meargă cu biclicleta, aratând că aceasta poate reprezenta un mijloc de transport alternativ fiind o expresie a frumuseții, eleganței și a libertății de mișcare.

Oradea a fost cea mai nouă comunitate care a devenit parte din mişcarea naţională Skirtbike anul trecut, pe data de 31 august, când a avut loc prima ediție de succes la care au participat peste 250 de bicicliste.

Pe plan local, asociaţia parteneră este Rotaract Club Oradea care va coordona și ediția 2015 în calitate de organizator principal.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4387 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult