Categorized | Opinie/Pamflet

(FOTO) Gipsy fashion de Oradea!

Este dificil de încadrat în „paternuri” comportamentul orădenilor atunci când văd un aparat de fotografiat. Unii sunt irascibili şi vociferează susţinând că li se încalcă dreptul la intimitate, chiar dacă sunt într-un spaţiu public, alţii trăiesc încă cu amintirile vechiului regim, motiv pentru care îţi declară orice dar… fără nume şi poză. Există însă şi orădeni care se îmbujorează doar atunci când bliţurile se lipesc de ei. Şi nu vorbim despre politicieni.

Imaginile de mai jos au fost surprinse de colegul Ciprian Iovan de la ziarul Crişana, la Oradea GrillFest & Rock în Cetatea Oradea, pe 30 mai 2015. Iniţial, Ciprian a vrut să facă fotografie unui reprezentant al minorităţii rome care avea o costumaţie interesantă. A găsit şi cadrul potrivit.

Ulterior, un alt orădean, care l-a văzut pe primul pozând, a intrat şi el în joc.

Plasele de plastic nu l-au împiedicat să-şi etaleze costumul la care s-a adăugat un fular înfăşurat cu graţie în jurul gâtului.

Mâna cu mănuşă de „Bruce Lee” a fost şi ea ridicată cu graţie, cealaltă fiind strecurată cu virilitate în buzunar.

Pentru că filmul „The romanians are coming” era în vogă, fotomodelul de ocazie a ales o pereche de ochelari care să îl apropie de „îndrăgitele” personaje „a la Emir Kusturica” din film.

Dialogul dintre afiş şi fototapet fotomodel ajunge în punctul culminant în ultima imagine, acolo unde zâmbetul domnişoarei pare privit cu bunăvoinţă şi luare aminte de interlocutor.

Una peste alta, şedinţa foto a fost una reuşită, „dă’ valoare” am putea spune, păstrând detaliile de background.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult