Categorized | Oradea

Vă deranjează cerșetorii din Oradea? Nu le mai dați bani și sunați Poliția Locală!

Pentru a stopa fenomenul persoanelor care apelează la mila publicului, patrulele din cadrul Poliţiei Locale Oradea au desfăşurat în luna iunie mai multe acţiuni de identificare, sancţionare şi îndrumare către localităţiile de domiciliu a persoanelor care apelează la mila publicului în Oradea.

Poliţiştii locali au identificat 52 de persoane apte de muncă, dar care apeleau în mod repetat la mila publicului în Oradea.

Cerșetorii au fost identificați, sancţionați şi îndrumați spre localităţiile de domiciliu, fiind aplicate sancţiuni în valoare de 2.200 lei.

În continuare, poliţiştii locali vor efectua patrulări şi acţiuni de identificare a cerșetorilor.

„Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela, pentru a semnala astfel de situaţii: 0259.969 – Dispecerat”

se afirmă într-un comunicat al Poliției Locale Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult