Categorized | Oradea

Emerson, Faist Mekatronic și Shinheung Electronics caută peste 300 de muncitori!

Firmele din Parcul Industrial Eurobusiness și-au prezentat ofertele de muncă la târgul de job-uri organizat de AJOFM săptămâna trecută, unde au fost prezentate peste 300 de locuri de muncă disponibile. Cele mai multe locuri de muncă sunt la firmele Emerson, Faist Mekatronic și Shinheung Electronics.

La Emerson Oradea sunt posturi libere pentru asistent comercial, analist servicii client, consultant sisteme de calitate, inginer automatist, responsabil proces, șef serviciu, electrician montator de instalații automatizate, lucrător gestionar, operator CNC, recepţionist, tehnician, electromecanic, coordonator, etc.

La Faist Mekatronic se caută electrician, operator date, programator software, inginer calitate etc. iar la Shinheung Electronics sunt locuri pentru electricieni, muncitori necalificaţi, manipulant marfă etc.

Posturile pot fi consultate și pe site-ul Parcului Industrial, eurobusinessparc.ro, secțiunea Cariere.

Cei interesați pot depune CV la adresa firmelor respective sau pe adresele de e-mail afişate pe site-urile companiilor.

„Miza dezvoltării oricărui oraș este legată de dezvoltarea economică al orașului, iar elementele care dezvoltă un oraș sunt legate de companii care generează locuri de muncă pentru cetățenii orașului. Administrația locală trebuie să dezvolte aceste companii, care la rândul lor dezvoltă atât piețele locale cât și piețele naționale.

Parcul industrial oferă condiții optime pentru ca firmele să se poate dezvolta, fiind un instrument economic de atragere a firmelor străine și locale, iar dacă vom reuși să atragem și în viitor la fel de mulți de agenți economici care să investească în Oradea, orașul îşi va menține ritmul de creștere în continuare”

consideră primarul Ilie Bolojan.

În Parcul Industrial Eurobussiness din Oradea activează în prezent 20 de companii, iar alte 33 au semnat contracte. Conform cerințelor impuse de administrația locală, acestea au realizat deja 3000 de locuri de muncă pentru cetățeni, urmând să mai realizeze încă 2000.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult