Categorized | Educatie

Contestațiile au crescut rata de promovabilitate la Bac în Bihor cu 1,33%!

După soluţionarea contestaţiilor depuse la probele de Bacalaureat din acest an, sesiunea de vară, procentul de promovabilitate a crescut de la 63.42% la 64.75%.

La examen s-au înscris în Bihor 5.488 de candidaţi, din care s-au prezentat 5.274 de elevi, 117 fiind eliminaţi din examen. După afişarea rezultatelor au fost înregistrate 1.831 de contestaţii, din care admise 748.

Potrivit rezultatelor, în urma soluţionării contestaţiilor, în Bihor au promovat un total de 3.415 elevi, din care 903 au avut medii între 6-6.99, 1.053 de elevi au avut medii între 7-7.99.

De asemenea, s-au înregistrat 940 de candidaţi cu medii între 8-8.99 şi 519 au avut media cuprinsă între 9-9.99.

În concluzie, în urma contestaţiilor, procentul de promovabilitate a crescut de la 63.42 % la 64.75%.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult