Categorized | Educatie

Contestațiile au crescut rata de promovabilitate la Bac în Bihor cu 1,33%!

După soluţionarea contestaţiilor depuse la probele de Bacalaureat din acest an, sesiunea de vară, procentul de promovabilitate a crescut de la 63.42% la 64.75%.

La examen s-au înscris în Bihor 5.488 de candidaţi, din care s-au prezentat 5.274 de elevi, 117 fiind eliminaţi din examen. După afişarea rezultatelor au fost înregistrate 1.831 de contestaţii, din care admise 748.

Potrivit rezultatelor, în urma soluţionării contestaţiilor, în Bihor au promovat un total de 3.415 elevi, din care 903 au avut medii între 6-6.99, 1.053 de elevi au avut medii între 7-7.99.

De asemenea, s-au înregistrat 940 de candidaţi cu medii între 8-8.99 şi 519 au avut media cuprinsă între 9-9.99.

În concluzie, în urma contestaţiilor, procentul de promovabilitate a crescut de la 63.42 % la 64.75%.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult