Categorized | Educatie

Încep înscrierile la Universitatea din Oradea!

De luni, 13 iulie 2015, încep înscrierile pentru studii universitare de licenta, sesiunea iulie, la Universitatea din Oradea. Anul acesta sunt scoase la concurs, pentru studiile universitare de licenta, 6.237 de locuri din care 1.599 bugetate.

Singura facultate care nu va face luni înscrieri va fi cea de Geografie, Turism si Sport, la care dosarele se vor putea depune de marti, 14 iulie 2015.

Pentru studiile universitare de masterat depunerea dosarelor de concurs va incepe din 20 iulie 2015, cu exceptia Facultatilor de Constructii si Arhitectura, de Drept, de Istorie, Relatii Internationale, Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii, de Stiinte Economice, care incep mai devreme – pe 13 iulie 2015.

Detalii despre calendarul defalcat pe facultati se pot gasi pe uoradea.ro la secțiunea Admitere.

Candidatii isi vor depune dosarele la secretariatele facultatilor conform programului propriu al fiecarei facultati.

De asemenea, pentru afisarea rezultatelor si confirmari se va urmari calendarul propriu al fiecarei facultati.

Taxele de anul acesta sunt 150 de lei taxă de admitere, 140 de lei pentru contestații și 100 de lei pentru înmatriculare. Studenții străini vor plăti în plus o taxă de procesare dosar de 150 de euro.

Pentru sesiunea iulie a concursului de Admitere 2015, Universitatea din Oradea ofera 6.237 de locuri pentru studiile universitare de licenta, din care 1.599 bugetate și 3.596 de locuri pentru studiile universitare de masterat, din care 726 bugetate.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult