Categorized | Oradea

Sunteți mulțumiți de activitatea funcționarilor Primăriei Oradea? Salariile lor cresc cu 12%

Luna viitoare, 675 de angajați de la Primăria Municipiului Oradea vor primi salarii mărite cu 12%. Conducerea instituției susține că majorarea se datorează economiilor înregistrate la capitolul cheltuieli și că de ea nu va beneficia primarul, viceprimarii şi administratorul public.

Salariile din cadrul Primăriei Oradea cresc de la 1 iulie cu 12%. În conformitate cu O.U.G. nr. 27 din 30 iunie 2015, autorităţile administraţiei publice locale pot stabili o creştere salarială pentru personalul angajat în instituţiile publice locale de până la 12%.

De creşterea salarială de 12% vor beneficia, de la 1 iulie 2015, toţi funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul Primăriei Municipiului Oradea şi din instituţiile publice subordonate Consiliului Local Oradea. Numărul de angajaţi care beneficiază de această creştere este de 675.

Această creştere salarială nu se aplică primarului, viceprimarilor şi administratorului public.

Creşterea este acoperită din economiile înregistrate la capitolele de cheltuieli în urma organizării procedurilor de achiziţii, fără a fi necesară suplimentarea bugetului local.

„Menţionăm că salariile funcţionarilor publici şi personalului contractual din administraţia publică locală sunt la nivelul stabilit conform anexei nr. 4 din O.U.G. nr. 9/2008, începând cu 01.10.2008”

se afirmă într-un comunicat al municipalității.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Sunteți mulțumiți de activitatea funcționarilor Primăriei Oradea? Salariile lor cresc cu 12%”

  1. Mortu spune:

    Nu cunosc de cine aparţine AIO Oradea dar nu am o părere foarte bună despre ei, excepţie făcând domnul Iacob (nu ştiu dacă mai lucrează sau nu) care a fost singurul care ne-a ajutat (ne-a = asociaţie de proprietari). Cei din conducere nu sunt în măsură să răspundă la întrebări simple şi te pasează în stânga-dreapta ca mai apoi să ajung tot la el/ei că el/ei era/u în măsură să mă ajute. Subiectul fiind evident: Parcările de domiciliu.

    Nu-i noutate pentru mine ca cei din conducere să nu aibă habar despre treaba lor că doar au angajaţi care fac şi treaba lor.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult