Categorized | Oradea

Sunteți mulțumiți de activitatea funcționarilor Primăriei Oradea? Salariile lor cresc cu 12%

Luna viitoare, 675 de angajați de la Primăria Municipiului Oradea vor primi salarii mărite cu 12%. Conducerea instituției susține că majorarea se datorează economiilor înregistrate la capitolul cheltuieli și că de ea nu va beneficia primarul, viceprimarii şi administratorul public.

Salariile din cadrul Primăriei Oradea cresc de la 1 iulie cu 12%. În conformitate cu O.U.G. nr. 27 din 30 iunie 2015, autorităţile administraţiei publice locale pot stabili o creştere salarială pentru personalul angajat în instituţiile publice locale de până la 12%.

De creşterea salarială de 12% vor beneficia, de la 1 iulie 2015, toţi funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul Primăriei Municipiului Oradea şi din instituţiile publice subordonate Consiliului Local Oradea. Numărul de angajaţi care beneficiază de această creştere este de 675.

Această creştere salarială nu se aplică primarului, viceprimarilor şi administratorului public.

Creşterea este acoperită din economiile înregistrate la capitolele de cheltuieli în urma organizării procedurilor de achiziţii, fără a fi necesară suplimentarea bugetului local.

„Menţionăm că salariile funcţionarilor publici şi personalului contractual din administraţia publică locală sunt la nivelul stabilit conform anexei nr. 4 din O.U.G. nr. 9/2008, începând cu 01.10.2008”

se afirmă într-un comunicat al municipalității.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4384 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Sunteți mulțumiți de activitatea funcționarilor Primăriei Oradea? Salariile lor cresc cu 12%”

  1. Mortu spune:

    Nu cunosc de cine aparţine AIO Oradea dar nu am o părere foarte bună despre ei, excepţie făcând domnul Iacob (nu ştiu dacă mai lucrează sau nu) care a fost singurul care ne-a ajutat (ne-a = asociaţie de proprietari). Cei din conducere nu sunt în măsură să răspundă la întrebări simple şi te pasează în stânga-dreapta ca mai apoi să ajung tot la el/ei că el/ei era/u în măsură să mă ajute. Subiectul fiind evident: Parcările de domiciliu.

    Nu-i noutate pentru mine ca cei din conducere să nu aibă habar despre treaba lor că doar au angajaţi care fac şi treaba lor.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult