Categorized | Oradea

E oficial, Oradea se va racorda direct la conducta Transgaz!

Reprezentanţii Primăriei Oradea au semnat marţi, 11 august, la Mediaș, contractul de racordare directă a noi centrale pe gaz, la sistemul național de transport administrat de compania. Contractul va permite ca municipiul Oradea să cumpere gazul pentru viitoarea centrală a orașului, fără să plătească tariful de distribuție, adică la un preț cu 25 % mai ieftin.

Pe lângă contractul de racordare a noi centrale pe gaz din Oradea la sistemul național de transport gaz, a avut loc şi semnarea contractului de cesiune de lucrări aferente racordului noii centrale pe gaz la rețeaua națională de gaz.

„Cele două contracte semnate sunt foarte importante pentru încălzirea municipiului Oradea. Contractul de racordare permite ca municipiul să cumpere gazul pentru viitoarea centrală a orașului, fără să plătească tariful de distribuție și are ca efect cumpărarea gazului la un preț cu aproximativ 25 % mai ieftin, ceea ce ne va permite să realizăm economii semnificative.

Mulțumesc pe această cale conducerii companiei Transgaz pentru că am ajuns să semnăm aceste două contracte, dar și pentru colaborarea exemplară în acest proiect”

a declarat primarul Ilie Bolojan.

Contractul de racodare este documentul adminstrativ, fără de care nu se putea realiza fizic, legarea la conducta sistemului național de trasport de gaze naturale. Investițiile făcute pentru legarea la rețeaua Transgaz se realizează prin proiectul european de către firma specializată și vor fi recunoscute de Transgaz, urmând ca la final, lucrările să fie predate în administrarea acestei societăți.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult