Categorized | Oradea

Arunci seminţe pe stradă, în Oradea? Te-ai ars la buzunar!

Pe parcursul anului 2015, printre multe altele, poliţiştii locali au urmărit şi persoanele care aruncau pe domeniul public al Municipiului Oradea coji de seminţe. În urma acţiunilor desfăşurate au fost surprinse 37 de persoane în timp ce aruncau resturi de alimente, respectiv coji de semințe pe domeniul public.

Cele 37 de persoane au fost sancţionate de poliţiştii locali cu amenzi în valoare totală de 3.850 lei. Conform art. 41, lit. a din Hotărârea Consiliului Local nr. 760 din 2009, modificată şi în conformitate cu prevederile Legii 24 din 2007, actualizată, este interzisă persoanelor fizice aruncarea, deversarea sau depozitarea pe străzi, trotuare, căi de acces, parcuri, terenuri virane, malurile râului Crişul Repede, malurile celorlalte cursuri de apă și alte locuri publice a reziduurilor de orice fel: resturi de materiale, alimente, hârtii, fructe, ţigări, seminţe, moloz, obiecte uzate, uleiuri, carburanţi, alte deşeuri etc.

Nerespectarea prevederilor mai sus menţionate se sancţionează cu amenzi de la 100 la 2.500 lei.

„Poliţia Locală Oradea va continua astfel de acţiuni şi pe viitor, care au un puternic impact asupra cetăţenilor, diminuând astfel acest femonen. Dorim să reamintim totodată numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera noastră de competenţă: 0259.969 – Dispecerat”

se afirmă într-un comunicat al Primariei Municipiului Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4364 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult