Categorized | Eveniment

Heavy metal şi Hard rock made in Ungaria. Tankcsapda cântă la Zilele Diosigului!

Veste bună pentru iubitorii muzicii rock. Una dintre cele mai cunoscute trupe de Heavy metal şi Hard rock din Ungaria va putea fi ascultată live sâmbătă, 29 august 2015, de la ora 22.00, la Diosig.

În weekend, comuna Diosig va fi în sărbătoare! Sâmbătă şi duminică (29-30 august) se va desfăşura a XIX-a ediţie a Zilelor Diosigului. Pe parcursul celor două zile vor fi organizate concursuri de fotbal, ceaune şi atelaje precum şi concerte de muzică românească şi maghiară. Cea mai importantă trupă care va urca pe scenă va fi însă Tankcsapda.

Aceasta va cânta două ore, de la ora 22.00 la 00.00, pe scena care va fi amplasată pe terenul de fotbal din Diosig. Preţul unui bilet va fi de 5 lei.

Tankcsapda a fost înfiinţată în 1989 în Debrecen. La început a fost compusă din trei membrii László Lukács, chitară bass şi vocal, Attila „Labi” Tóth Laboncz – chitară bass şi György Buzsik – tobe, abordând punk rock. Şi-au extins apoi repertoriul folosind elemente de hard rock, heavy metal şi modern rock.

Primul album a apărut în 1989 (Baj Van!!), până în 2015 scoţând nu mai puţin de 22 de albume. În prezent, membrii formaţiei sunt Lukács László, Fejes Tamás şi Sidlovics Gábor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4237 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult