Categorized | Eveniment

Heavy metal şi Hard rock made in Ungaria. Tankcsapda cântă la Zilele Diosigului!

Veste bună pentru iubitorii muzicii rock. Una dintre cele mai cunoscute trupe de Heavy metal şi Hard rock din Ungaria va putea fi ascultată live sâmbătă, 29 august 2015, de la ora 22.00, la Diosig.

În weekend, comuna Diosig va fi în sărbătoare! Sâmbătă şi duminică (29-30 august) se va desfăşura a XIX-a ediţie a Zilelor Diosigului. Pe parcursul celor două zile vor fi organizate concursuri de fotbal, ceaune şi atelaje precum şi concerte de muzică românească şi maghiară. Cea mai importantă trupă care va urca pe scenă va fi însă Tankcsapda.

Aceasta va cânta două ore, de la ora 22.00 la 00.00, pe scena care va fi amplasată pe terenul de fotbal din Diosig. Preţul unui bilet va fi de 5 lei.

Tankcsapda a fost înfiinţată în 1989 în Debrecen. La început a fost compusă din trei membrii László Lukács, chitară bass şi vocal, Attila „Labi” Tóth Laboncz – chitară bass şi György Buzsik – tobe, abordând punk rock. Şi-au extins apoi repertoriul folosind elemente de hard rock, heavy metal şi modern rock.

Primul album a apărut în 1989 (Baj Van!!), până în 2015 scoţând nu mai puţin de 22 de albume. În prezent, membrii formaţiei sunt Lukács László, Fejes Tamás şi Sidlovics Gábor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4271 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Needucați, indolenți sau complici? Cum ar trebui să ne raportăm la PSD-iști?

Nu toți sunt condamnați pentru fraudă electorală, nu toți merg la vânătoare cu Țiriac, nu toți înjură ziariști sau debiteză obscenități în fața femeilor. Nu toți se laudă că au mitraliere acasă, nu toți vin la muncă cu mașini de zeci de mii de euro, nu toți truchează licitații. Alături de ei, într-o țesătură fină, sunt vârstnici vulnerabili și copii neștiutori, tineri plini de elan și medici cu halate rupte în coate pe băncile universităților. Exact cum militanții Statului Islamic își făceau „cuiburi” în școli și grădinițe ca să nu îi poată găsi rachetele inamice fără a face victime nevinovate. Cum poți tu, univeresitar cu lucrări științifice de valoare să nu vezi că Daea sau Dăncilă sunt, după toate defenițiile, analfabeți funcționali? Asta este meritocrația în care îți dorești să trăiască copiii tăi? Cum poți să nu vezi clar că legile justiției sunt modificate ca să servească unui om sau unui grup de oameni? Și nu o lege, ci mai multe legi, cu același target? Cum poți să te mulțumești cu 60 de km de autostradă pe an? Și dacă continui să faci parte din așa ceva, cum ar trebui eu și ceilalți care vrem să trăim într-o țară condusă de oameni competenți, cu legi care să îi bage pe cei care fură în pușcărie și în fața cărora să fim toți egali și cu drumuri decente pe care să putem circula, cum ar trebui să ne raportăm la tine?

Citește mai mult