Categorized | Eveniment

Heavy metal şi Hard rock made in Ungaria. Tankcsapda cântă la Zilele Diosigului!

Veste bună pentru iubitorii muzicii rock. Una dintre cele mai cunoscute trupe de Heavy metal şi Hard rock din Ungaria va putea fi ascultată live sâmbătă, 29 august 2015, de la ora 22.00, la Diosig.

În weekend, comuna Diosig va fi în sărbătoare! Sâmbătă şi duminică (29-30 august) se va desfăşura a XIX-a ediţie a Zilelor Diosigului. Pe parcursul celor două zile vor fi organizate concursuri de fotbal, ceaune şi atelaje precum şi concerte de muzică românească şi maghiară. Cea mai importantă trupă care va urca pe scenă va fi însă Tankcsapda.

Aceasta va cânta două ore, de la ora 22.00 la 00.00, pe scena care va fi amplasată pe terenul de fotbal din Diosig. Preţul unui bilet va fi de 5 lei.

Tankcsapda a fost înfiinţată în 1989 în Debrecen. La început a fost compusă din trei membrii László Lukács, chitară bass şi vocal, Attila „Labi” Tóth Laboncz – chitară bass şi György Buzsik – tobe, abordând punk rock. Şi-au extins apoi repertoriul folosind elemente de hard rock, heavy metal şi modern rock.

Primul album a apărut în 1989 (Baj Van!!), până în 2015 scoţând nu mai puţin de 22 de albume. În prezent, membrii formaţiei sunt Lukács László, Fejes Tamás şi Sidlovics Gábor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult