Categorized | Eveniment

Heavy metal şi Hard rock made in Ungaria. Tankcsapda cântă la Zilele Diosigului!

Veste bună pentru iubitorii muzicii rock. Una dintre cele mai cunoscute trupe de Heavy metal şi Hard rock din Ungaria va putea fi ascultată live sâmbătă, 29 august 2015, de la ora 22.00, la Diosig.

În weekend, comuna Diosig va fi în sărbătoare! Sâmbătă şi duminică (29-30 august) se va desfăşura a XIX-a ediţie a Zilelor Diosigului. Pe parcursul celor două zile vor fi organizate concursuri de fotbal, ceaune şi atelaje precum şi concerte de muzică românească şi maghiară. Cea mai importantă trupă care va urca pe scenă va fi însă Tankcsapda.

Aceasta va cânta două ore, de la ora 22.00 la 00.00, pe scena care va fi amplasată pe terenul de fotbal din Diosig. Preţul unui bilet va fi de 5 lei.

Tankcsapda a fost înfiinţată în 1989 în Debrecen. La început a fost compusă din trei membrii László Lukács, chitară bass şi vocal, Attila „Labi” Tóth Laboncz – chitară bass şi György Buzsik – tobe, abordând punk rock. Şi-au extins apoi repertoriul folosind elemente de hard rock, heavy metal şi modern rock.

Primul album a apărut în 1989 (Baj Van!!), până în 2015 scoţând nu mai puţin de 22 de albume. În prezent, membrii formaţiei sunt Lukács László, Fejes Tamás şi Sidlovics Gábor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult