Categorized | Eveniment

Heavy metal şi Hard rock made in Ungaria. Tankcsapda cântă la Zilele Diosigului!

Veste bună pentru iubitorii muzicii rock. Una dintre cele mai cunoscute trupe de Heavy metal şi Hard rock din Ungaria va putea fi ascultată live sâmbătă, 29 august 2015, de la ora 22.00, la Diosig.

În weekend, comuna Diosig va fi în sărbătoare! Sâmbătă şi duminică (29-30 august) se va desfăşura a XIX-a ediţie a Zilelor Diosigului. Pe parcursul celor două zile vor fi organizate concursuri de fotbal, ceaune şi atelaje precum şi concerte de muzică românească şi maghiară. Cea mai importantă trupă care va urca pe scenă va fi însă Tankcsapda.

Aceasta va cânta două ore, de la ora 22.00 la 00.00, pe scena care va fi amplasată pe terenul de fotbal din Diosig. Preţul unui bilet va fi de 5 lei.

Tankcsapda a fost înfiinţată în 1989 în Debrecen. La început a fost compusă din trei membrii László Lukács, chitară bass şi vocal, Attila „Labi” Tóth Laboncz – chitară bass şi György Buzsik – tobe, abordând punk rock. Şi-au extins apoi repertoriul folosind elemente de hard rock, heavy metal şi modern rock.

Primul album a apărut în 1989 (Baj Van!!), până în 2015 scoţând nu mai puţin de 22 de albume. În prezent, membrii formaţiei sunt Lukács László, Fejes Tamás şi Sidlovics Gábor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4188 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

advert

Jurnal de pe frontul neputinței

Indivizi lunecoși, cu cefe late, la costume, aleși pentru a-i reprezenta pe cei mulți și a duce cetatea spre bunăstare, sunt preocupați doar de propriul lor bine, caută modalități pentru a fura fără să fie prinși, iar dacă sunt prinși, să scape cât mai ieftin. Toate acestea în timp ce marea masă de manevră este ținută din bici, cât mai needucată cu putință pentru a nu cere socoteală, a nu se revolta, a nu deschide ochii.
Avari și inculți, incapabili să lege două vorbe, mint prostimea că România este o mașină de lux când, de fapt, e un hârb gata-gata să se dezmembreze la cea mai mică curbă. Cum să ai creștere economică de peste 5%, cea mai mare inflație din UE și să te împrumuți ca pe timpul crizei economice?
Ziua de mâine a celor, din ce în ce mai puțini, care țin în spate tot scheletul hidos al hienei numită stat, este amanetată de bișnițarii de moravuri ușoare puși în fruntea țării. Naționalizarea pensiilor private înseamnă de fapt confiscarea unui viitor ceva mai bun. Distrugerea și otrăvirea prezentului nu este suficientă, trebuie eradicată și șansa unui viitor mai bun.
Grupuri de oameni needucați dar cu influență, cu idei demne de evul mediu, vor să impună tuturor, ceea ce ei cred că este normalitate. Preocupați nu de rata mare de șomaj, de situația economică dezastruoasă, de mortalitatea infantilă, nu de familiile care au probleme sau de cauzele care îi fac pe tineri să nu mai întemieze familii, nu de copilele care devin mame în clasele primare, nu de copiii morți din fașă pentru că nu au fost vaccinați, ci de cine cu cine împarte cearceaful.
Rezultatul? Plecăm și nici nu mai vrem să știm unde e țara asta pe hartă. România este a doua țară, după Siria, ca număr de emigranți în Europa. Iar la noi nu este război.

Citește mai mult