Categorized | Opinie/Pamflet

Pescuitul pe Criş, sport extrem la Oradea!

De câteva săptămâni bune pescarii din Oradea, cei mai mulţi fără să realizeze, trăiesc periculos atunci când îşi iau beţele şi dau la peşte pe Crişul Repede. Asta pentru că, unul dintre locurile bune de pescuit, situat exact în dreptul Primăriei, se află sub un terasament care deja s-a prăbuşit în două rânduri şi stă oricând să cadă.

Orădenii cu spirit de observaţie pot constata zilnic ce sport periculos este pescuitul. Asta pentru că, la doi paşi de Primăria Municipiului Oradea, pe malul Crişului, se pot vedea doi bolţari care s-au desprins din bordura de desupra apei, căzând pe platforma de ciment de pe mal.

Ca şi cum cei doi bolţari ar fi acolo de decor şi nu ar semnala un pericol iminent, pescarii continuă să pescuiască sub bordură, la câţiva paşi de bucăţile enorme rupte din terasament.

Că pescarii sunt prea preocupaţi de beţe ca să vadă că le cade teasamanetul în cap, nu este de mirare. Dar faptul că un accident extrem de grav s-ar putea produce sub fereastra primarului Ilie Bolojan, ar trebui să pună organele competente în gardă. Şi nu pare a le pune!

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4311 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult