Categorized | Educatie

După contestaţii, alţi 14 elevi au luat Bacalaureatul!

În urma soluţionării contestaţiilor depuse la probele de Bacalaureat din acest an, sesiunea de toamnă, au luat examenul 328 de elevi, rata de promovabilitate crescând de la 20,95 % la 21,88 %.

După afişarea rezultatelor, conform Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, au fost înregistrate 283 de contestaţii, din care admise 89 şi respinse 194.

Potrivit rezultatelor, în urma soluţionării contestaţiilor, în Bihor s-au înregistrat 1.154 de candidaţi respinşi, 198 fiind respinşi cu medii cuprinse între 5.00 şi 5.99.

Din totalul candidaţilor prezenţi, 328 au promovat examenul de bacalaureat, 258 au avut medii între 6-6.99, 64 de elevi au avut medii între 7-7.99, iar 6 candidaţi au avut medii cuprinse între 8-8.99.

În concluzie, în urma contestaţiilor, procentul de promovabilitate a crescut de la 20,95 % la 21,88 %.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult