Categorized | Eveniment

„We Love Retro!” la Cluj-Napoca, cu Lou Bega, La Bouche, Down Low, Captain Jack și Bomfunk MC’s

Au mai rămas doar două săptămâni până la cel mai mare retro party din România. „We Love Retro!” va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 23 octombrie, şi îi va avea invitaţi pe Lou Bega, La Bouche, Down Low, Captain Jack și Bomfunk MC’s.

În premieră la Cluj, spectacolul îi va purta pe participanţi în trecut, în vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală.

„Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la „We Love Retro” – 90’s edition”

anunţă organizatorii.

Biletele Standard presale se mai pot achiziționa până sâmbătă, 17 octombrie, la preţul de 60 lei în loc de 80 lei, în limita stocului disponibil.

Un bilet Golden Circle costă 99 de lei (stoc limitat), iar cele VIP 200 de lei(stoc limitat).

Mai multe detalii găsiţi pe transylvaniamusicevent.ro.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult