Categorized | Eveniment

După Timişoara, Oradea este al doilea oraş din România cu un local dedicat supei!

Suppa Bar, singurul local din România dedicat supei, a deschis la Oradea cea de-a doua reprezentanță. Primul Suppa Bar s-a deschis la Timișoara, în luna februarie 2014, și a reușit, în decurs de un an și jumătate, să testeze peste 100 de rețete de supă.

În Oradea, Suppa Bar s-a deschis miercuri, 14 octombrie, la ora 12.00, după mai bine de 6 luni de muncă la spațiul dedicat supei. Conceptul are în centru maximă lui J.W. Goethe „Music is liquid architecture. Architecture is frozen music.”

Design-ul spațiului păstrează elementele deja consacrate ale localului, ținând cont de arhitectura clădirii istorice în care-și va începe existența pe piața de food din orașul de pe Criș.

„Ne place foarte mult Oradea și ne-am dorit ca al doilea Suppa Bar să fie orădean.

Am găsit aici același hedonism culinar ca în Timișoara și încă suntem convinși că supa este muzică lichidă.”

spune Caius Merșa, cofondator Suppa Bar.

Adresa Suppa Bar din Oradea este: str. Ady Endre nr. 2, pe malul Crișului lângă cascadă, vis-a-vis de piața Unirii.

Localul vă așteaptă cu peste 100 de rețete testate la Timișoara, cinci feluri de supă pe zi (inclusiv vegetariene și vegane), la prețul de 8 lei/porție.

Programul de funcționare este de la 12:00 la 18:00, de luni până vineri.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4427 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult