Categorized | Oradea

30 de companii așteaptă candidați la Bursa locurilor de muncă!

Agenţia de Consultanţă şi Afaceri Română organizează, pe 28 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, Bursa locurilor de muncă „Acces pentru toți”. Orădenii vor avea ocazia să consulte oferte de la 30 de companii din domenii variate.

Cei care sunt în căutarea unui job sau vor să afle care este oferta actuală pe piaţa forţei de muncă, pot vizita miercuri, 28 octombrie, între orele 09.00-17.00, bursa locurilor de muncă „Acces pentru toți”, la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde vor putea aplica la oportunitățile deschise în cele 30 de companii participante.

Accesul este gratuit şi nu sunt limite de vârstă sau experiență profesională, evenimentul fiind dedicat tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc muncă.

În cadrul bursei, participanții pot interacționa cu unii dintre cei mai doriți angajatori, fiind prezente companii cu domenii de activitate variate, care recrutează candidați din toată țara. Vizitatorii vor putea alege dintr-o paletă largă de poziții deschise, potrivite pentru toate nivelele de experiență, în diferite departamente.

Bursa locurilor de muncă, este organizată în cadrul proiectului „Și noi avem dreptul la muncă!” (POSDRU/165/6.2/S/143094) implementat de Agenția de Consultanţă şi Afaceri Română – ACAR în parteneriat cu Forum Group, în calitate de beneficiar, Centrul Parteneriat pentru Egalitate – CPE și Asociaţia Eduteco. Mai multe detalii despre proiect se pot gasi pe acar-eu.ro

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4427 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult