Categorized | Politică

CTP la Digi 24: Oamenii ar fi trebuit să iasă în stradă când l-au pus pe Mang ăla, cu plagiatul!

Comentând ieșirea oamenilor în stradă pentru a patra seară consecutiv și negocierile care s-au purtat cu contestatarii la Palatul Controceni, vineri seară, la Digi 24, Cristian Tudor Popescu (CTP) a spus că „strada” ar trebui să rămână unită și să sancționeze personajele politice „nepotrivite” împinse în față de partide. Printre acestea, CTP l-a nominalizat și pe președintele PSD Bihor, Ioan Mang.

Apariția, dar mai ales plecarea fulminantă din fruntea Ministerului Educației a actualului președinte al PSD Bihor, Ioan Mang, pare a fi lăsat ecouri la București. Într-o emisiune difuzată vineri, 6.11.2015, la Digi 24, CTP a spus că oamenii din stradă ar trebui să nu se oprească și să reacționeze pe loc, prin manifestări spontane, sancționând puterea ori de câte ori este cazul. 

„Oamenii ar fi trebuit să iasă în stradă atunci când l-au pus la Educație pe Mang ăla, cu plagiatul. Sau pe aia cu părul vâlvoi, vă mai amintiți?”

a spus CTP, în direct.

Profesor la Universitatea din Oradea și președinte al PSD Bihor, Ioan Mang a fost ministru al Educației în guvernul Ponta, pentru doar 8 zile. A demisionat la scurt timp după numire, din funcție, după ce presa l-a acuzat că a plagiat mai multe lucrări și articole științifice.

Pe 18 septembrie, 2015, în ciuda imaginii negative pe care a adus-o filialei bihorene a PSD, Ioan Mang a fost reales președinte din postura de candidat unic.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4346 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult