Categorized | Politică

CTP la Digi 24: Oamenii ar fi trebuit să iasă în stradă când l-au pus pe Mang ăla, cu plagiatul!

Comentând ieșirea oamenilor în stradă pentru a patra seară consecutiv și negocierile care s-au purtat cu contestatarii la Palatul Controceni, vineri seară, la Digi 24, Cristian Tudor Popescu (CTP) a spus că „strada” ar trebui să rămână unită și să sancționeze personajele politice „nepotrivite” împinse în față de partide. Printre acestea, CTP l-a nominalizat și pe președintele PSD Bihor, Ioan Mang.

Apariția, dar mai ales plecarea fulminantă din fruntea Ministerului Educației a actualului președinte al PSD Bihor, Ioan Mang, pare a fi lăsat ecouri la București. Într-o emisiune difuzată vineri, 6.11.2015, la Digi 24, CTP a spus că oamenii din stradă ar trebui să nu se oprească și să reacționeze pe loc, prin manifestări spontane, sancționând puterea ori de câte ori este cazul. 

„Oamenii ar fi trebuit să iasă în stradă atunci când l-au pus la Educație pe Mang ăla, cu plagiatul. Sau pe aia cu părul vâlvoi, vă mai amintiți?”

a spus CTP, în direct.

Profesor la Universitatea din Oradea și președinte al PSD Bihor, Ioan Mang a fost ministru al Educației în guvernul Ponta, pentru doar 8 zile. A demisionat la scurt timp după numire, din funcție, după ce presa l-a acuzat că a plagiat mai multe lucrări și articole științifice.

Pe 18 septembrie, 2015, în ciuda imaginii negative pe care a adus-o filialei bihorene a PSD, Ioan Mang a fost reales președinte din postura de candidat unic.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4424 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult