Categorized | Oradea

Cel mai REGIO proiect din Transilvania de Nord!

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest lansează concursul „Cel mai REGIO proiect din Transilvania de Nord”, dedicat beneficiarilor Programului Operaţional Regional 2007-2013.

Prin intermediul unei aplicaţii Facebook, fiecare beneficiar al Programului Operaţional Regional (REGIO) 2007-2013 îşi poate promova în acest concurs unul sau mai multe proiecte, prin intermediul imaginilor relevante. Imaginile vor fi promovate atât de către ADR Nord-Vest, cât şi de competitori, care vor invita alte persoane să voteze proiectele.

Câştigătorii vor fi cei care vor obţine cele mai multe aprecieri şi votul juriului format din experţi ai Agenţiei.

Se vor acorda câte 3 premii pentru fiecare judeţ participant (Bihor, Bistriţa – Năsăud, Cluj, Maramureş, Sălaj şi Satu-Mare), dar şi premiul cel mare pe întreaga regiune. Cei mai harnici beneficiari vor fi celebraţi cu ocazia Conferinţei Finale REGIO 2007-2013, care va avea loc în 3-4 decembrie 2015.

ADR Nord-Vest sprijină implementarea a 661 contracte de finanţare REGIO, care au obţinut 680,12 milioane euro valoare nerambursabilă. Dintre acestea, 538 proiecte sunt finalizate, cu valoarea 380,23 milioane euro. Aplicaţia se poate accesa AICI.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult