Categorized | Eveniment

Cadouri speciale pentru oameni speciali, la Galeria de Arte Vizuale din Oradea

Până marţi, 22 decembrie, la Galeria de Arte Vizuale din Oradea se desfăşoară a XIV-a ediție a Târgului de Artă și cadouri de Crăciun. Orădenii vor putea achiziţiona obiecte de artă unicat şi alte accesorii handmade la preţuri avantajoase.

Așa cum publicul orădean, format de-a lungul a cinci ani și 13 ediții, s-a obişnuit, oferta va fi axată pe obiecte de artă semnate de câțiva artiști profesioniști, membrii ai Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Oradea: icoane, cruci, pictură de şevalet, pictură pe sticlă în tehnica vitro, sculptură mică și obiecte decorative.

Dar și cu creații handmade: felicitări unicat, bijuterii (coliere, brăţări, cercei, mărgele, medalioane, cruciulţe), unicate sau serie mică – făcute de mâinile artiștilor –, din materiale dintre cele mai diverse: ceramică, fimo, lemn, piele, cupru, alamă, sticlă reciclată, materiale textile, creaţii vestimentare, genţi, portmonee şi alte accesorii din piele naturală.

Târgul va fi deschis la Galeria de Arte Vizuale din Oradea (str. Republicii, nr. 15), până pe 22 decembrie 2015 iar clienții sunt așteptați zilnic între orele 11.00 – 20.00 iar sâmbătă și duminică între 12.00 şi 21.00.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult