Categorized | Eveniment

Cadouri speciale pentru oameni speciali, la Galeria de Arte Vizuale din Oradea

Până marţi, 22 decembrie, la Galeria de Arte Vizuale din Oradea se desfăşoară a XIV-a ediție a Târgului de Artă și cadouri de Crăciun. Orădenii vor putea achiziţiona obiecte de artă unicat şi alte accesorii handmade la preţuri avantajoase.

Așa cum publicul orădean, format de-a lungul a cinci ani și 13 ediții, s-a obişnuit, oferta va fi axată pe obiecte de artă semnate de câțiva artiști profesioniști, membrii ai Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Oradea: icoane, cruci, pictură de şevalet, pictură pe sticlă în tehnica vitro, sculptură mică și obiecte decorative.

Dar și cu creații handmade: felicitări unicat, bijuterii (coliere, brăţări, cercei, mărgele, medalioane, cruciulţe), unicate sau serie mică – făcute de mâinile artiștilor –, din materiale dintre cele mai diverse: ceramică, fimo, lemn, piele, cupru, alamă, sticlă reciclată, materiale textile, creaţii vestimentare, genţi, portmonee şi alte accesorii din piele naturală.

Târgul va fi deschis la Galeria de Arte Vizuale din Oradea (str. Republicii, nr. 15), până pe 22 decembrie 2015 iar clienții sunt așteptați zilnic între orele 11.00 – 20.00 iar sâmbătă și duminică între 12.00 şi 21.00.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult