Categorized | Opinie/Pamflet

CFR trăiește într-o altă galaxie!

Dragi călători. Este drept că este un frig de vă crapă măselele în compartimente, că în unele ninge, că geamurile au atât de mult jeg încât nu se mai vede prin ele, că wc-urile sunt adevărate bombe biologice, că veți îngheța prin gări din cauza întârzierilor, dar avem o veste care va anula toate aceste neplăceri: avem un site pe care vă oferim informații în timp real despre trenurile aflate în circulație!

În urmă cu doi ani, călătorind cu trenul, am răms perplex văzând peste tot afișe adresate călătorilor, în care aceștia erau sfătuiți să nu mai dea bani la naș. Adică, în loc să aduni toți nașii la niște traininguri să le explici că „șpaga e rea” sau să îi dai afară când îi prinzi că nu taie bilete, tu le ceri călătorilor să rezolve incompetența ta, a sistemului și a angajaților.

Ieri, la Digi 24, am văzut o altă știre care a frizat penibilul: „CFR oferă informații în timp real despre trenurile aflate în circulație”. Știrea nu ar fi rea dacă ar fi ajuns la public într-o altă perioadă nu în asta în care trenurile întârzie sute de minute și călătorii îngheață prin gări.

Amuzant este că cei de la Digi au dat știrea imediat după cea cu oamenii revoltați de întârzierea trenurilor. Vorba aia, veți îngheța în continuare prin gări dar măcar veți ști, cu precizie de ceasornic, la ce oră și cât ați înghețat!

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “CFR trăiește într-o altă galaxie!”

  1. Ionut spune:

    Nu stiu ce să zic. Sistemul de monitorizare prin GPS a fost deja implementat. (Și ăla e destul de necesar). Până și tramvaiele și autobuzele din Oradea sunt monitorizare prin GPS. Nu cred că a fost foarte dificil să expună o interfață publicului. Și a costat probabil o fracțiune din cât ar costa reabilitarea trenurilor. (Sau cel puțin ar fi trebuit să coste puțin. La noi poți să te aștepți la orice…)

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult