Categorized | Oradea

Primăria a premiat firmele care au contribuit la bugetul local!

În cadrul galei „Antreprenor pentru Oradea”, Primăria Municipiului Oradea a premiat cei mai mari contribuabili la bugetul local pe anul 2015. În total, cele zece companii au contribuit la bugetul local în 2015 cu peste 17 milioane de lei.

Evenimentul a avut loc duminică, 24 ianuarie, la sediul primăriei, în sala Traian Moșoiu. Au fost premiate primele zece companii care au plătit cele mai mari sume la bugetul local în anul 2015, o companie care a realizat cea mai mare investiție în Oradea anul trecut, precum și trei firme și o fundație care au sponsorizat diferite activități în oraș.

Primele 10 companii care au fost premiate ca fiind cei mai mari contribuabili în 2015 sunt: Faist Mekatronic, Transilvania General Import Export, Plastor, Selina, Rcs & Rds, Lotus Center, Shopping Center Holding, Plexus Services, H Essers şi Comau Romania.

În total, cele zece companii au contribuit la bugetul local în 2015 cu 17.703.866 lei. Compania Faist Mekatronic a contribuit cu 2.205.321 lei, Transilvania General Import Export cu 2.166.589 lei iar Plastor cu 2.073.674 lei.

Premiul pentru cea mai mare investiție în Oradea, în anul 2015, i-a revenit companiei Emerson din parcul industrial Eurobusiness I de pe Șoseaua Borșului, care a investit 21 de milioane de dolari.

La categoria responsabilitate socială au fost nominalizate trei companii și o fundație care au sponsorizat diverse activități în Oradea: Rcs & Rds, Lotus Center, Gavella şi Fundaţia My Brother’s Keeper.

Companiile au primit câte o diplomă de recunoștință din partea municipalității.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4388 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult