Categorized | Cultură

Zilele Teatrului Independent, la Oradea

Teatrul Szigligeti din Oradea organizează Zilele Teatrului Independent, proiect care are în vedere promovarea organizațiilor culturale independente autohtone, respectiv a formelor de artă contemporană.

În cadrul programului, în luna februarie, vor fi găzduite trei spectacole: Școala femeilor – comedie, de Moliére, prezentată pe 15 februarie, ora 19.00, în Sala Mare (fără supratitrare) de Teatrul Spectrum din Târgu Mureș,

Fade Out – Spectacol de teatru-dans inspirat din piesa „Și cu violoncelul ce facem?” de Matei Vișniec, pus în scenă de Compania András Lóránt din Târgu Mureș pe 18 februarie, ora 19.00, Format studio în Sala Mare şi Kampf – Spectacol de teatru-dans pus în scenă pe 21 februarie, ora 19.00, Studioul Szigligeti de M Studio din Sfântu Gheorghe.

Biletele se pot cumpăra de la casieria teatrului, deschisă de marți până vineri între orele 11.00 – 17.00, respectiv cu o oră înaintea fiecărui spectacol.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult