Categorized | Cultură

Zilele Teatrului Independent, la Oradea

Teatrul Szigligeti din Oradea organizează Zilele Teatrului Independent, proiect care are în vedere promovarea organizațiilor culturale independente autohtone, respectiv a formelor de artă contemporană.

În cadrul programului, în luna februarie, vor fi găzduite trei spectacole: Școala femeilor – comedie, de Moliére, prezentată pe 15 februarie, ora 19.00, în Sala Mare (fără supratitrare) de Teatrul Spectrum din Târgu Mureș,

Fade Out – Spectacol de teatru-dans inspirat din piesa „Și cu violoncelul ce facem?” de Matei Vișniec, pus în scenă de Compania András Lóránt din Târgu Mureș pe 18 februarie, ora 19.00, Format studio în Sala Mare şi Kampf – Spectacol de teatru-dans pus în scenă pe 21 februarie, ora 19.00, Studioul Szigligeti de M Studio din Sfântu Gheorghe.

Biletele se pot cumpăra de la casieria teatrului, deschisă de marți până vineri între orele 11.00 – 17.00, respectiv cu o oră înaintea fiecărui spectacol.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult