Categorized | Sanatate

Curs gratuit pentru viitoarele mămici la Maternitatea Oradea

Luna viitoare, pe 17.03.2016, de la ora 17.00, Şcoala mamei reîncepe derularea cursurilor gratuite la Maternitatea Oradea, Staționarul III al Spitalului Clinic Județean de Urgență. Scopul acestora îl reprezintă pregătirea viitoarele mămici în vederea naşterii.

La fel ca precedentul, cursul va conține module teoretice și cursuri practice, care se vor desfășura pe o perioadă de 9 săptămâni.

„Dragi mămici și tătici, în sesiunea din această primăvară vom învăța împreună, teoretic și practic, totul despre provocările sarcinii și despre cum să avem grijă de bebeluși. Bunicile, care așteaptă emoționate venirea pe lume a bebelușului, pot afla noutăți despre gama completă de îngrijire a celui mai iubit membru al familiei. Le așteptăm și pe dumnealor la curs.

În urma sugestiilor numeroaselor mămici care au absolvit Școala mamei ne-am adaptat programul astfel încât să vă oferim informații de calitate, direct de la sursa de specialitate. Împreună vom exersa la cursurile practice și vom afla multe lucruri noi despre universul bebelușului.

Ne vom strădui să pregătim întreaga familie pentru evenimentul cel mai important: sosirea celui mai nou membru al familiei.

O echipă completă de profesioniști va fi alături de dumneavoastră pe toată durata cursului. Ne perfecționăm continuu, de aceea nu ezitați să vă înscrieți la cursul primăverii 2016, locurile fiind limitate. Vă așteaptă o călătorie frumoasă, însoțită de multe surprize”

se afirmă în comunicatul echipei Şcolii mamei.

Înscrierea și programarea la curs se poate face la telefon 0259.414.630, interior 553, între orele 10.00 – 18.00 în Ambulatoriul de Obstetrică-Ginecologie.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4204 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Jurnal de pe frontul neputinței

Indivizi lunecoși, cu cefe late, la costume, aleși pentru a-i reprezenta pe cei mulți și a duce cetatea spre bunăstare, sunt preocupați doar de propriul lor bine, caută modalități pentru a fura fără să fie prinși, iar dacă sunt prinși, să scape cât mai ieftin. Toate acestea în timp ce marea masă de manevră este ținută din bici, cât mai needucată cu putință pentru a nu cere socoteală, a nu se revolta, a nu deschide ochii.
Avari și inculți, incapabili să lege două vorbe, mint prostimea că România este o mașină de lux când, de fapt, e un hârb gata-gata să se dezmembreze la cea mai mică curbă. Cum să ai creștere economică de peste 5%, cea mai mare inflație din UE și să te împrumuți ca pe timpul crizei economice?
Ziua de mâine a celor, din ce în ce mai puțini, care țin în spate tot scheletul hidos al hienei numită stat, este amanetată de bișnițarii de moravuri ușoare puși în fruntea țării. Naționalizarea pensiilor private înseamnă de fapt confiscarea unui viitor ceva mai bun. Distrugerea și otrăvirea prezentului nu este suficientă, trebuie eradicată și șansa unui viitor mai bun.
Grupuri de oameni needucați dar cu influență, cu idei demne de evul mediu, vor să impună tuturor, ceea ce ei cred că este normalitate. Preocupați nu de rata mare de șomaj, de situația economică dezastruoasă, de mortalitatea infantilă, nu de familiile care au probleme sau de cauzele care îi fac pe tineri să nu mai întemieze familii, nu de copilele care devin mame în clasele primare, nu de copiii morți din fașă pentru că nu au fost vaccinați, ci de cine cu cine împarte cearceaful.
Rezultatul? Plecăm și nici nu mai vrem să știm unde e țara asta pe hartă. România este a doua țară, după Siria, ca număr de emigranți în Europa. Iar la noi nu este război.

Citește mai mult