Categorized | Sanatate

Curs gratuit pentru viitoarele mămici la Maternitatea Oradea

Luna viitoare, pe 17.03.2016, de la ora 17.00, Şcoala mamei reîncepe derularea cursurilor gratuite la Maternitatea Oradea, Staționarul III al Spitalului Clinic Județean de Urgență. Scopul acestora îl reprezintă pregătirea viitoarele mămici în vederea naşterii.

La fel ca precedentul, cursul va conține module teoretice și cursuri practice, care se vor desfășura pe o perioadă de 9 săptămâni.

„Dragi mămici și tătici, în sesiunea din această primăvară vom învăța împreună, teoretic și practic, totul despre provocările sarcinii și despre cum să avem grijă de bebeluși. Bunicile, care așteaptă emoționate venirea pe lume a bebelușului, pot afla noutăți despre gama completă de îngrijire a celui mai iubit membru al familiei. Le așteptăm și pe dumnealor la curs.

În urma sugestiilor numeroaselor mămici care au absolvit Școala mamei ne-am adaptat programul astfel încât să vă oferim informații de calitate, direct de la sursa de specialitate. Împreună vom exersa la cursurile practice și vom afla multe lucruri noi despre universul bebelușului.

Ne vom strădui să pregătim întreaga familie pentru evenimentul cel mai important: sosirea celui mai nou membru al familiei.

O echipă completă de profesioniști va fi alături de dumneavoastră pe toată durata cursului. Ne perfecționăm continuu, de aceea nu ezitați să vă înscrieți la cursul primăverii 2016, locurile fiind limitate. Vă așteaptă o călătorie frumoasă, însoțită de multe surprize”

se afirmă în comunicatul echipei Şcolii mamei.

Înscrierea și programarea la curs se poate face la telefon 0259.414.630, interior 553, între orele 10.00 – 18.00 în Ambulatoriul de Obstetrică-Ginecologie.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4259 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult