Categorized | Sanatate

Curs gratuit pentru viitoarele mămici la Maternitatea Oradea

Luna viitoare, pe 17.03.2016, de la ora 17.00, Şcoala mamei reîncepe derularea cursurilor gratuite la Maternitatea Oradea, Staționarul III al Spitalului Clinic Județean de Urgență. Scopul acestora îl reprezintă pregătirea viitoarele mămici în vederea naşterii.

La fel ca precedentul, cursul va conține module teoretice și cursuri practice, care se vor desfășura pe o perioadă de 9 săptămâni.

„Dragi mămici și tătici, în sesiunea din această primăvară vom învăța împreună, teoretic și practic, totul despre provocările sarcinii și despre cum să avem grijă de bebeluși. Bunicile, care așteaptă emoționate venirea pe lume a bebelușului, pot afla noutăți despre gama completă de îngrijire a celui mai iubit membru al familiei. Le așteptăm și pe dumnealor la curs.

În urma sugestiilor numeroaselor mămici care au absolvit Școala mamei ne-am adaptat programul astfel încât să vă oferim informații de calitate, direct de la sursa de specialitate. Împreună vom exersa la cursurile practice și vom afla multe lucruri noi despre universul bebelușului.

Ne vom strădui să pregătim întreaga familie pentru evenimentul cel mai important: sosirea celui mai nou membru al familiei.

O echipă completă de profesioniști va fi alături de dumneavoastră pe toată durata cursului. Ne perfecționăm continuu, de aceea nu ezitați să vă înscrieți la cursul primăverii 2016, locurile fiind limitate. Vă așteaptă o călătorie frumoasă, însoțită de multe surprize”

se afirmă în comunicatul echipei Şcolii mamei.

Înscrierea și programarea la curs se poate face la telefon 0259.414.630, interior 553, între orele 10.00 – 18.00 în Ambulatoriul de Obstetrică-Ginecologie.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult