Categorized | Educatie

Începe bătălia pentru Universitatea din Oradea: Bungău contra Bodog, Căuş contra Curilă!

Pentru cele mai importante funcţii din Universitatea din Oradea profesorii nu vor avea prea multe opţiuni. Pentru rectorat şi-au depus candidatura doar actualul rector Constantin Bungău şi decanul Facultăţii de Medicină – Florian Bodog iar pentru Senat doar fostul preşedinte – Sorin Curilă şi fostul cancelar – Vasile Aurel Căuş.

Nicio surpriză pentru alegerile universitare. Vineri, 1 aprilie 2016, la ora 12.00, a expirat termenul până la care se puteau depune candidaturi pentru funcţia de rector al Universitatii din Oradea. Şi-au depus candidatura, prof. univ. dr. Florian Bodog şi prof. univ. dr. Constantin Bungau.

Primul tur de scrutin pentru alegerea rectorului Universităţii din Oradea va avea loc marţi, 19 aprilie 2016, la Biblioteca universităţii.

Tot vineri, dar la ora 16.00, a expirat şi termenul până la care se puteau depune candidaturi pentru funcţia de preşedinte al Senatului Universitatii din Oradea. Şi-au depus candidaturile conf. univ. dr. Vasile Aurel Căuş şi prof. univ. dr. Sorin Curilă

Şedinta pentru alegerea preşedintelui Senatului va avea loc luni, 18 aprilie 2016.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult