Categorized | Educatie

Începe bătălia pentru Universitatea din Oradea: Bungău contra Bodog, Căuş contra Curilă!

Pentru cele mai importante funcţii din Universitatea din Oradea profesorii nu vor avea prea multe opţiuni. Pentru rectorat şi-au depus candidatura doar actualul rector Constantin Bungău şi decanul Facultăţii de Medicină – Florian Bodog iar pentru Senat doar fostul preşedinte – Sorin Curilă şi fostul cancelar – Vasile Aurel Căuş.

Nicio surpriză pentru alegerile universitare. Vineri, 1 aprilie 2016, la ora 12.00, a expirat termenul până la care se puteau depune candidaturi pentru funcţia de rector al Universitatii din Oradea. Şi-au depus candidatura, prof. univ. dr. Florian Bodog şi prof. univ. dr. Constantin Bungau.

Primul tur de scrutin pentru alegerea rectorului Universităţii din Oradea va avea loc marţi, 19 aprilie 2016, la Biblioteca universităţii.

Tot vineri, dar la ora 16.00, a expirat şi termenul până la care se puteau depune candidaturi pentru funcţia de preşedinte al Senatului Universitatii din Oradea. Şi-au depus candidaturile conf. univ. dr. Vasile Aurel Căuş şi prof. univ. dr. Sorin Curilă

Şedinta pentru alegerea preşedintelui Senatului va avea loc luni, 18 aprilie 2016.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult