Categorized | Eveniment

Concert caritabil la Filarmonică

Filarmonica de Stat Oradea va fi vineri, 22 aprilie, gazda unui concert caritabil organizat în scopul strângerii de fonduri necesare îngrijirii și terapiei unui băieţel de 8 ani care suferă de pareză spastică și hidrocefalie. Biletul va costa 30 de lei iar concerul va începe la ora 18.00.

Dacă vă place muzica populară şi doriţi să ajutaţi un copilaş aflat într-o situaţie dificilă, sunteţi aşteptaţi la Filarmonică. Acompaniaţi de Orchestra Ansamblului Profesionist Crișana, vor urca pe scenă: Veta Biriș, Benone Sinulescu, Marius Ciprian Pop, Aurelia Roșu Popa, Ion Drăgan, Oltița Todirca, Nicu Chiriță, Oana Floriana Stana, Otilia Haragoș Seghedi, Simona Costin şi Leontin Ciucur.

caritabiltext

Evenimentu va fi prezentat de Mihaela Tatu.

Biletele pot fi achiziționate de la caseria Filarmonicii (str. Moscovei nr. 5), de luni până vineri, între 11.00 şi 17.00 şi cu o oră înainte de concert.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult