Categorized | Cultură, Educatie, Eveniment

Târgul de carte Gaudeamus revine la Oradea!

Cea de-a treia ediţie a Târgului de carte „Gaudeamus” va avea loc în perioada 18 – 22 mai 2016, în Parcul 1 Decembrie din Oradea. Programul de vizitare al târgului va fi: de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00 şi duminică, între 10.00 şi 15.00. Intrarea va fi  liberă.

Oferta târgului de anul acesta va cuprinde peste 40 de standuri care găzduiesc toate editurile importante de pe piaţa naţională de carte şi numeroase edituri orădene; cele mai recente şi mai căutate titluri ale momentului; evenimente interactive surpriză;

tombola GAUDEAMUS cu premii numeroase şi extrem de atractive şi concursul „Miss Lectura”; importante reduceri de preţuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoţionale şi serii de autor; „Invitaţi de nota 10: Olimpicii României” şi campania de donaţii „Cărţile se întorc acasă”.

Târgul de carte Gaudeamus are o anvergură naţională, el având loc în mai multe oraşe din România.

La Oradea, evenimentul a avut pentru prima dată în anul 2014, tot  pe platoul din Parcul 1 Decembrie (lângă statuie).

Evenimentul este organizat de Radio România, Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi regiune.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult