Categorized | Sport

În weekend, la Betfia, ediţia a doua a concursului de ciclism Thermal Enduro!

Veste bună pentru orădenii care iubesc ciclismul. Duminică, 22 mai, de la ora 10.00, pe Dealul Şomleului din Betfia va avea loc a doua ediţie a concursului Thermal Enduro. Concursul, unul de tip raliu, nu se adresează începătorilor sau ciclistilor neantrenaţi întrucât traseele pe care se desfăşoara probele sunt 90% coborâre şi au câteva secţiuni de nivel tehnic ridicat.

Se cronometreaza doar coborârile iar traseele vor fi în număr de 5, în general pe poteci care coboară, cu câteva porţiuni de pedalat pe zone plate: două trasee tehnice şi trei mai simple.

Etapele de legătura dintre cele 5 trasee sunt urcări lejere căutate în aşa fel încât să nu fie o problemă pentru cei mai puţin antrenaţi sau rezistenţi la urcările pe bicicletă.

Startul cursei se va realiza în grupuri de câte 5 concurenţi, în intervalul orar 10:00 – 11:40. Concurenţii vor porni în cursă în funcţie de categoria şi grupa în care se vor înscrie şi vor fi obligaţi să respecte orarul de start primit la înscriere, la fiecare proba specială.

Cei care doresc să participe vor avea la dispoziţie două zile, vineri şi sâmbătă, pentru antrenament. Detalii se găsesc pe site-ul thermal-enduro.ro.

Concursul este organizat cu sprijinul Asociatia Clubul Sportiv XTerra Sport Bihor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4346 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult