Categorized | Oradea

Se amenajează intrările în Oradea!

Până la sfârşitul lunii august 2016 Primăria Oradea va amenaja intrările în oraş atât pe Calea Clujului, cât şi pe Calea Aradului. Lucrările prevăd refacerea covorului asfaltic, construirea unei piste de biciclete, asfaltarea trotuarelor şi montarea de parapeţi metalici.

Pe Calea Clujului, pe tronsonul cuprins între Cartierul Tineretului şi limita de administrare a municipiului Oradea cu localitatea Oşorhei se reface covorul asfaltic. Săptămâna trecută au fost executate deja lucrările pregătitoare, respectiv frezarea asfaltului şi colmatarea rosturilor.

Totodată, pe partea stângă – direcţia de mers spre Cluj se vor lărgi acostamentele la 2 m, urmând să se construiască pistă de biciciclete şi trotuar. Fiind o zonă intens circulată, se va încerca executarea lucrărilor mai mult pe timpul nopţii.

Pe Calea Aradului, tronsonul cuprins între Pasajul DN 76 şi giraţia de la Carrefour, se realizează covor asfaltic pe ambele sensuri, se repară acostamentele, amenajându-se trotuarul atât pe partea stângă, cât şi pe partea dreaptă.

Atât la lucrările de pe Calea Clujului, cât şi la cele de pe Calea Aradului se vor monta lise de protecţie (parapeţi metalici) de-a lungul trotuarelor.

Ambele lucrări se execută de firma Drumuri Bihor, în cadrul programului de reparaţii-întreţinere străzi şi vor fi finalizate în cursul lunii august.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4336 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult