Categorized | Educatie

Peste 2.000 de locuri au rămas neocupate la Universitatea din Oradea!

univpatratS-a încheiat perioada de înscriere pentru admiterea de vară la Universitatea din Oradea. La licenţă s-au înscris 3.915 candidaţi, la masterat 1.247. Chiar dacă au rămas neocupate 2.022 de locuri, situația nu este tragică pentru că numărul celor care și-au depus dosarul este de trei ori mai mare decât numărul de locuri bugetate. Numai să își și confirme toți locurile!

Universitatea din Oradea a avut disponibile 5.937 de locuri, din care 1.554 bugetate. Perioada de confirmare a locului diferă de la o facultate la alta astfel că cei care vor să rămână la Universitatea din Oradea trebuie să consulte site-ul instituției. Perioada de confirmări pentru licenţă și masterat poate fi consultată la adresa uoradea.ro.

Confirmarea constă în achitatea taxei de înmatriculare de 100 de lei, pentru înscrişii admişi pe loc bugetat. Candidații admişi pe loc cu taxă vor mai achita şi prima tranşă a taxei de şcolarizare pentru anul universitar 2016 – 2017.

Taxa de înmatriculare poate fi achitată la casieria centrală a Universităţii din Oradea sau prin cont bancar la orice sucursala a Băncii Transilvania – RO71BTRL00501202782511XX, unde se va preciza

numele insituţiei, numele şi prenumele candidatului declarat admis, codul numeric personal, facultatea, programul de studiu, an de studiu/an universitar, forma de învăţământ, categoria taxei.

După plata taxei, candidaţii vor prezenta chitanţele la secretariatul facultăţii la care au fost admişi.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult