Categorized | Educatie

Peste 2.000 de locuri au rămas neocupate la Universitatea din Oradea!

univpatratS-a încheiat perioada de înscriere pentru admiterea de vară la Universitatea din Oradea. La licenţă s-au înscris 3.915 candidaţi, la masterat 1.247. Chiar dacă au rămas neocupate 2.022 de locuri, situația nu este tragică pentru că numărul celor care și-au depus dosarul este de trei ori mai mare decât numărul de locuri bugetate. Numai să își și confirme toți locurile!

Universitatea din Oradea a avut disponibile 5.937 de locuri, din care 1.554 bugetate. Perioada de confirmare a locului diferă de la o facultate la alta astfel că cei care vor să rămână la Universitatea din Oradea trebuie să consulte site-ul instituției. Perioada de confirmări pentru licenţă și masterat poate fi consultată la adresa uoradea.ro.

Confirmarea constă în achitatea taxei de înmatriculare de 100 de lei, pentru înscrişii admişi pe loc bugetat. Candidații admişi pe loc cu taxă vor mai achita şi prima tranşă a taxei de şcolarizare pentru anul universitar 2016 – 2017.

Taxa de înmatriculare poate fi achitată la casieria centrală a Universităţii din Oradea sau prin cont bancar la orice sucursala a Băncii Transilvania – RO71BTRL00501202782511XX, unde se va preciza

numele insituţiei, numele şi prenumele candidatului declarat admis, codul numeric personal, facultatea, programul de studiu, an de studiu/an universitar, forma de învăţământ, categoria taxei.

După plata taxei, candidaţii vor prezenta chitanţele la secretariatul facultăţii la care au fost admişi.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult