Categorized | Cultură

Ștefan Tóth – o expoziție ca o lecție de istorie!

După ce a organizat sute de expoziții în toată lumea, făcând Oradea cunoscută pe toate continenetele, artistul fotograf Ștefan Tóth își va serba cei 65 de ani de viață luni, printr-o expoziție personală retrospectivă în Cetatea Oradea.

Primăria Municipiului Oradea, prin Muzeul Cetății și orașului Oradea îi invită pe toți cei interesați să participe, luni, 8 august 2016, de la orele 18:00, la inaugurarea sălilor aferente Istoriei fotografiei orădene, din Secția de Istorie a orașului Oradea, ele găzduind Colecția de Tehnică și Artă Fotografică „Ștefan Tóth István”. Evenimentul se va desfășura la etajul I al Corpului B, turnul B-C al Palatului Princiar. Intrarea se va face prin Corpul A, gangul de intrare în curtea interioară, accesul nordic, prin ușa de sticlă.

Cu această ocazie va avea loc și vernisajul expoziției personale retrospective a artistului fotograf Ștefan Tóth István, expoziție organizată cu ocazia aniversării a 65 de ani viață, care va avea loc în sălile de expoziției de istorie a fotografiei orădene.

Inaugurarea expoziției Istoria fotografiei orădene/Colecția de Tehnică și Artă Fotografică „Ștefan Tóth István” va fi făcută de Dumitru Sim, deschiderea expoziției personale retrospective Ștefan Tóth István o va face senatoarea Bíró Rozália iar de prezentarea expoziției se vo ocupa criticul de artă Ramona Novicov și publicistul Szűcs László.

Momentele muzicale vor fi asigurate de artistul Thurzó Sándor József alături de Alexandrina și Florian Chelu.

Evenimentul se va încheia cu o recepție organizată în onoarea artistului fotograf sărbătorit și a celor prezenți la eveniment.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4347 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult