Categorized | Oradea

Dacă e august, e Carnavalul Florilor!

Oradea va înflori din nou, duminică, 21 august, când va avea loc a XI-a ediție a Carnavalului Florilor. Organizatorii lansează invitația grupurilor de artiști: dansatori, majorete, grupuri folclorice să participe la alai.

Primăria Municipiului Oradea, Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune (APTOR), Fundația Episcopia Bihor, Teatrul Regina Maria și Teatrul Szigligeti Ede organizează pe 21 august o nouă ediție a evenimentului „Carnavalul Florilor”, în cadrul căruia mai multe care alegorice însoţite de majorete din regiune și de alaiul dansatorilor populari vor defila în municipiu.

Organizatorii lansează invitația grupurilor de artiști: dansatori, majorete, grupuri folclorice, etc. să participe la alaiul format, cei interesați o pot contacta în acest sens pe Czvikker Katalin.

Numărul de telefon este 0771.375.902, adresa de mail: comunicare_pmo@yahoo.com, urmând ca organizatorii să-i contacteze ulterior pe cei interesați.

Evenimentul Carnavalul Florilor (Fereastră Deschisă spre Europa) se află la cea de-a XI-a ediție.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult