Categorized | Oradea

Dacă e august, e Carnavalul Florilor!

Oradea va înflori din nou, duminică, 21 august, când va avea loc a XI-a ediție a Carnavalului Florilor. Organizatorii lansează invitația grupurilor de artiști: dansatori, majorete, grupuri folclorice să participe la alai.

Primăria Municipiului Oradea, Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune (APTOR), Fundația Episcopia Bihor, Teatrul Regina Maria și Teatrul Szigligeti Ede organizează pe 21 august o nouă ediție a evenimentului „Carnavalul Florilor”, în cadrul căruia mai multe care alegorice însoţite de majorete din regiune și de alaiul dansatorilor populari vor defila în municipiu.

Organizatorii lansează invitația grupurilor de artiști: dansatori, majorete, grupuri folclorice, etc. să participe la alaiul format, cei interesați o pot contacta în acest sens pe Czvikker Katalin.

Numărul de telefon este 0771.375.902, adresa de mail: comunicare_pmo@yahoo.com, urmând ca organizatorii să-i contacteze ulterior pe cei interesați.

Evenimentul Carnavalul Florilor (Fereastră Deschisă spre Europa) se află la cea de-a XI-a ediție.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4371 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult