Categorized | Oradea

Se redeschide circulația pe Podul Sfântul Ladislau. Harta noilor trasee.

De la jumătatea acestei luni circulația autovehiculelor va fi redeschisă în centrul orașului, atât pe Podul Sfântul Ladislau cât și pe strada Independenței. Redeschiderea circulației va impune însă și modificări importante, mai multe artere urmând să devină cu sens unic. Oradea Press vă prezintă care vor fi acestea și cum va arăta noua hartă a circulației.

Comisia tehnică pe probleme de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat vineri, 5 august 2016, reglementarea circulației pe străzile din centru, ca urmare a faptului că începând cu 15 august se va deschide circulația pe strada Independenței și pe Podul Sf.Ladislau, închisă anul trecut din cauza lucrărilor de reabilitare.

Principalele modificări aduse circulației care vor intra în vigoare din 15 august sunt:

– sens unic pe str.Independenței între Piața 1 Decembrie și Piața Unirii, cu pierderea priorității la intersecția cu Podul Sf.Ladislau.

– sens unic în Piața Unirii între T.Vladimirescu și Iuliu Maniu, cu pierderea priorității la intersecția cu str.Iuliu Maniu.

– sens unic pe str.Iuliu Maniu între Jean Calvin și Piața Unirii, prioritar la intersecția cu Piața Unirii și Avram Iancu.

– sens unic pe str.Traian Moșoiu între Piața Unirii și Mihai Viteazul, prioritar la intersecția cu Mihai Viteazul.

– sens unic în Piața 1 Decembrie între Traian Moșoiu și Independenței, cu pierderea priorității la intersecția cu Independenței și Piața 1 Decembrie

– sens unic pe str.Ep.Mihai Pavel între Piața Unirii și Jean Calvin, cu pierderea priorității la intersecția cu Jean Calvin.

– sens unic în Piața Rahovei între Sulyok Istvan și Primăriei, cu pierderea priorității la intersecția cu Primăriei.

– prioritate de trecere pe str.T.Vladimirescu în intersecția cu Sulyok Istvan.

– sens dublu pe str.Jean Calvin între Iuliu Maniu și Ep. Mihai Pavel, cu pierderea priorității la intersecția cu Iuliu Maniu.

„După modificarea circulației și revenirea la sensuri unice pe străzile Iuliu Maniu și Traian Moșoiu, vom începe marcarea locurile de parcare pe ambele părți. După ce noile reglementări privind circulația în zona centrală vor intra în vigoare, vom analiza oportunitatea semaforizării intersecției Piața Unirii cu Iuliu Maniu”

a declarat Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4393 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult