Categorized | Oradea

Se redeschide circulația pe Podul Sfântul Ladislau. Harta noilor trasee.

De la jumătatea acestei luni circulația autovehiculelor va fi redeschisă în centrul orașului, atât pe Podul Sfântul Ladislau cât și pe strada Independenței. Redeschiderea circulației va impune însă și modificări importante, mai multe artere urmând să devină cu sens unic. Oradea Press vă prezintă care vor fi acestea și cum va arăta noua hartă a circulației.

Comisia tehnică pe probleme de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat vineri, 5 august 2016, reglementarea circulației pe străzile din centru, ca urmare a faptului că începând cu 15 august se va deschide circulația pe strada Independenței și pe Podul Sf.Ladislau, închisă anul trecut din cauza lucrărilor de reabilitare.

Principalele modificări aduse circulației care vor intra în vigoare din 15 august sunt:

– sens unic pe str.Independenței între Piața 1 Decembrie și Piața Unirii, cu pierderea priorității la intersecția cu Podul Sf.Ladislau.

– sens unic în Piața Unirii între T.Vladimirescu și Iuliu Maniu, cu pierderea priorității la intersecția cu str.Iuliu Maniu.

– sens unic pe str.Iuliu Maniu între Jean Calvin și Piața Unirii, prioritar la intersecția cu Piața Unirii și Avram Iancu.

– sens unic pe str.Traian Moșoiu între Piața Unirii și Mihai Viteazul, prioritar la intersecția cu Mihai Viteazul.

– sens unic în Piața 1 Decembrie între Traian Moșoiu și Independenței, cu pierderea priorității la intersecția cu Independenței și Piața 1 Decembrie

– sens unic pe str.Ep.Mihai Pavel între Piața Unirii și Jean Calvin, cu pierderea priorității la intersecția cu Jean Calvin.

– sens unic în Piața Rahovei între Sulyok Istvan și Primăriei, cu pierderea priorității la intersecția cu Primăriei.

– prioritate de trecere pe str.T.Vladimirescu în intersecția cu Sulyok Istvan.

– sens dublu pe str.Jean Calvin între Iuliu Maniu și Ep. Mihai Pavel, cu pierderea priorității la intersecția cu Iuliu Maniu.

„După modificarea circulației și revenirea la sensuri unice pe străzile Iuliu Maniu și Traian Moșoiu, vom începe marcarea locurile de parcare pe ambele părți. După ce noile reglementări privind circulația în zona centrală vor intra în vigoare, vom analiza oportunitatea semaforizării intersecției Piața Unirii cu Iuliu Maniu”

a declarat Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult