Categorized | Anchetă/Poliţie

(FOTO si VIDEO) Plantaţie de cannabis într-o seră din Tinca. Traficanţi reţinuţi de poliţişti!

Peste 155 kilograme de cannabis au fost descoperite și confiscate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor DIICOT, în urma unui flagrant și a perchezițiilor efectuate la două persoane bănuite de cultivare ilegală și trafic de droguri.

Poliţiştii au surprins în flagrant, pe 4 octombrie, un bărbat de 26 de ani, în timp ce oferea spre vânzare 100 de grame de cannabis, în Oradea, pentru care pretindea 3.000 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate la locuința acestuia, din Tinca, județul Bihor, a fost descoperită o plantație într-o seră, cu 162 de plante de cannabis în diferite stadii de vegetație. În urma recoltării, au rezultat aproximativ 150 kg. de masă verde.

De asemenea, în aceeași localitate, au fost descoperite, într-o hală folosită de cel în cauză, alte 5,2 kg. de muguri de cannabis. La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Întreaga cantitate de droguri de risc descoperită a fost ridicată în vederea confiscării.

q

Din cercetări a reieșit că bărbatul în cauză ar fi fost ajutat la activitățile de întreținere și recoltare a mugurilor de cannabis de un alt bărbat, de 28 de ani, din aceeași localitate.

Cei în cauză au fost prezentați procurorului DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea, care a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de cultivare ilegală de cannabis și trafic intern de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult