Categorized | Sanatate

Sâmbătă, la Era Park, cel mai mare curs de resuscitare din Vestul ţării!

În weekend, la ERA Park se va desfăşura cel mai mare curs de resuscitare din Vestul ţării. În cadrul evenimentului „Vino şi învaţă să salvezi o viaţă!”, peste 120 de angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă vor oferi lecţii de prim ajutor.

Sfârşitul de săptămână va fi unul plin pentru cei care trec pe la ERA Park, pentru că va aduce evenimente diverse, atât pentru copii, cât şi pentru oameni mari.

Sâmbătă, între orele 12 şi 14, bihorenii de toate vârstele sunt aşteptaţi sub cupola centrului comercial și în zona galeriei Carrefour, la cel mai mare curs de resuscitare din Vestul ţării, unde, în cadrul evenimentului „Vino şi învaţă să salvezi o viaţă!”, peste 120 de angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă vor oferi lecţii de prim ajutor.

Participanţii vor învăţa, gratuit, pe manechine, cum să aplice corect manevrele suportului vital de bază în stop cardio respirator, dar vor avea parte şi de prezentări de specialitate, materiale video şi flyere.

Pe de altă parte, tot sâmbătă, de la ora 10, iubitorii de chilipiruri sunt aşteptați la un nou Târg de Antichităţi, unde vor avea la dispoziţie o gamă variată de obiecte de numismatică, bijuterii, artă, porţelanuri sau timbre.

Şi copiii vor avea locul lor bine definit în programul ERA Park. Sâmbătă, de la ora 11, în sala de evenimente, cei mici sunt asteptati la piesa de teatru „Visul Magic”, interpretată de compania de teatru „Comoara din poveşti”, condusă de Marius Aron, iar duminică, în acelaşi loc, prichindeii sunt invitaţi la filmul gratuit Zootropolis, dublat în limba română. Intrarea este gratuită pentru toată lumea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4421 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult