Categorized | Sanatate

Sâmbătă, la Era Park, cel mai mare curs de resuscitare din Vestul ţării!

În weekend, la ERA Park se va desfăşura cel mai mare curs de resuscitare din Vestul ţării. În cadrul evenimentului „Vino şi învaţă să salvezi o viaţă!”, peste 120 de angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă vor oferi lecţii de prim ajutor.

Sfârşitul de săptămână va fi unul plin pentru cei care trec pe la ERA Park, pentru că va aduce evenimente diverse, atât pentru copii, cât şi pentru oameni mari.

Sâmbătă, între orele 12 şi 14, bihorenii de toate vârstele sunt aşteptaţi sub cupola centrului comercial și în zona galeriei Carrefour, la cel mai mare curs de resuscitare din Vestul ţării, unde, în cadrul evenimentului „Vino şi învaţă să salvezi o viaţă!”, peste 120 de angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă vor oferi lecţii de prim ajutor.

Participanţii vor învăţa, gratuit, pe manechine, cum să aplice corect manevrele suportului vital de bază în stop cardio respirator, dar vor avea parte şi de prezentări de specialitate, materiale video şi flyere.

Pe de altă parte, tot sâmbătă, de la ora 10, iubitorii de chilipiruri sunt aşteptați la un nou Târg de Antichităţi, unde vor avea la dispoziţie o gamă variată de obiecte de numismatică, bijuterii, artă, porţelanuri sau timbre.

Şi copiii vor avea locul lor bine definit în programul ERA Park. Sâmbătă, de la ora 11, în sala de evenimente, cei mici sunt asteptati la piesa de teatru „Visul Magic”, interpretată de compania de teatru „Comoara din poveşti”, condusă de Marius Aron, iar duminică, în acelaşi loc, prichindeii sunt invitaţi la filmul gratuit Zootropolis, dublat în limba română. Intrarea este gratuită pentru toată lumea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult