Categorized | Eveniment

Concert Hakeshet Klezmer Band la Sinagoga Zion!

În memoria lui Gyuri Vilan, fondatorul şi sufletul corului Comunităţii Evreilor din Oradea, formaţia Hakeshet Klezmer Band va susţine duminică, 18 decembrie, de la ora 17.00, la Sinagoga Zion din Oradea, un concert extraordinar.

Un moment special în cadrul evenimentului va fi intervenţia prin Skype a unuia dintre membrii trupei Klezmer, Andrei Seidler, directorul Centrului Comunitar Evreiesc din Oradea. Deşi se află în Israel pentru un tratament, a dorit să participe, chiar dacă numai virtual, la această sărbătoare a comunităţii evreieşti din Oradea.

Evenimentul va putea fi vizionat prin transmisie live pe contul de facebook al Sinagogii Neologe Zion.

Preţul unui bilet de intrare la concert este de 10 lei. Biletele se pot cumpăra zilnic între orele 12.00 şi 17.00, de la Sinagoga Zion – str. Independentei nr. 11, Turnul Primăriei Oradea – str. Tudor Vladimirescu nr. 2 şi Casa Darvas – La Roche – str. Iosif Vulcan nr. 11.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4427 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult