Categorized | Oradea

Oradea și Băile Felix se vor promova în comun la cinci târguri internaționale!

Promovarea Municipiului Oradea la pachet cu stațiunea Băile Felix, ca destinație turistică de weekend și nu numai, va continua și anul acesta. Oradea-Băile Felix va participa la cinci târguri internaționale: Viena – Austria, Tel Aviv – Israel, Budapesta – Ungaria, Chișinău – Moldova și București.

Participarea este realizată de către Primăria Oradea, prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune. La fel ca și până acum, și în acest an vizitatorii vor primi materiale de promovare ale obiectivelor turistice din județul Bihor.

Prima destinație va fi Târgul de Turism din Viena –  Ferien Messe: 12 – 15 ianuarie 2017. Cu mai bine de 150 de mii de vizitatori, 780 de expozanți din 70 de țări, Târgul Internațional de Turism „Ferien Mess” – Viena este cu siguranță cel mai mare și mai important eveniment de profil din Austria, în această perioadă.

Va urma Târgul de Turism din Tel Aviv: 07 – 08 februarie 2017. Târgul de Turism „International Mediterranean Tourism Market” este singurul târg de anvergură de pe piața din Israel, Orientul Apropiat și Mijlociu. Este destinat atât specialiștilor din domeniu cât și publicului larg, participând circa 1.450 de expozanți din 40 de țări.

Destinația Oradea – Băile Felix este prezentă la acest târg de turism pentru a doua oră, participarea se face în cadrul standului României, cu informații turistice din zonă, broșura Capitala Art Nouveau & a Băilor Termale (ediția 2017), diferite materiale de promovare a obiectivelor turistice cât și prin întâlniri cu agenții de turism.

Oradea – Băile Felix va fi prezentă și la Târgul de Turism din București – 16 – 19 februarie 2017. În cazul standului de la București, acesta va fi construit și promovat alături de Centrul Național de Informare și promovare turistică Bihor și Agenția de Management al Destinației Bihor.

În martie va urma Târgul Internațional de Turism de la Budapesta – Utazás 2017 (02 – 05.03). Cu peste 40.000 de mii de vizitatori, mii de reprezentanți ai celor mai importanți operatori de turism, 500 de expozanți din 30 de țări, târgul Turism „Utazas – International Tourism Exhibition” este cu siguranță cel mai mare și mai important eveniment de profil din Ungaria.

Oferta Oradea – Băile Felix va fi prezentă pentru a treia oară în cadrul standului României printr-un info desk care va cuprinde ofertele turistice pentru anul 2017.

Anul trecut, Oradea – Băile Felix a realizat o serie de acțiuni de promovare a destinației pe piața din Ungaria. În prima parte a anului au fost organizate două prezentări, prima cu presa de turism și a doua cu agenții de turism. De asemenea au fost organizate patru vizite de studiu – două pentru jurnaliști si două pentru Tour Operatori și agenții de turism.

Ultimul, dar nu cel din urmă, va fi Târgul Turism Leisure Hotels Chișinău, 06 – 09 aprilie 2017. În premieră Oradea – Băile Felix va fi prezentată ca destinație turistică la singurul proiect expozițional din Moldova, în domeniul turismului.

Materiale de prezentare a ofertei turistice la târgurile de turism, 2017 vor cuprinde broșura oficială „Oradea Capitala Art Nouveau și a Băilor Termale”, ediția 2017, Oradea Ghid turistic de buzunar, Oradea City Card, Harta Oradea, Oradea City App și alte materiale de prezentare ale obiectivelor turistice: Cetatea Oradea, Sinagoga Zion și turnul Primăriei Oradea. Toate materialele vor fi editate în mai multe limbi: RO, EN, HU și DE.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4336 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult