Categorized | Oradea

Oradea și Băile Felix se vor promova în comun la cinci târguri internaționale!

Promovarea Municipiului Oradea la pachet cu stațiunea Băile Felix, ca destinație turistică de weekend și nu numai, va continua și anul acesta. Oradea-Băile Felix va participa la cinci târguri internaționale: Viena – Austria, Tel Aviv – Israel, Budapesta – Ungaria, Chișinău – Moldova și București.

Participarea este realizată de către Primăria Oradea, prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune. La fel ca și până acum, și în acest an vizitatorii vor primi materiale de promovare ale obiectivelor turistice din județul Bihor.

Prima destinație va fi Târgul de Turism din Viena –  Ferien Messe: 12 – 15 ianuarie 2017. Cu mai bine de 150 de mii de vizitatori, 780 de expozanți din 70 de țări, Târgul Internațional de Turism „Ferien Mess” – Viena este cu siguranță cel mai mare și mai important eveniment de profil din Austria, în această perioadă.

Va urma Târgul de Turism din Tel Aviv: 07 – 08 februarie 2017. Târgul de Turism „International Mediterranean Tourism Market” este singurul târg de anvergură de pe piața din Israel, Orientul Apropiat și Mijlociu. Este destinat atât specialiștilor din domeniu cât și publicului larg, participând circa 1.450 de expozanți din 40 de țări.

Destinația Oradea – Băile Felix este prezentă la acest târg de turism pentru a doua oră, participarea se face în cadrul standului României, cu informații turistice din zonă, broșura Capitala Art Nouveau & a Băilor Termale (ediția 2017), diferite materiale de promovare a obiectivelor turistice cât și prin întâlniri cu agenții de turism.

Oradea – Băile Felix va fi prezentă și la Târgul de Turism din București – 16 – 19 februarie 2017. În cazul standului de la București, acesta va fi construit și promovat alături de Centrul Național de Informare și promovare turistică Bihor și Agenția de Management al Destinației Bihor.

În martie va urma Târgul Internațional de Turism de la Budapesta – Utazás 2017 (02 – 05.03). Cu peste 40.000 de mii de vizitatori, mii de reprezentanți ai celor mai importanți operatori de turism, 500 de expozanți din 30 de țări, târgul Turism „Utazas – International Tourism Exhibition” este cu siguranță cel mai mare și mai important eveniment de profil din Ungaria.

Oferta Oradea – Băile Felix va fi prezentă pentru a treia oară în cadrul standului României printr-un info desk care va cuprinde ofertele turistice pentru anul 2017.

Anul trecut, Oradea – Băile Felix a realizat o serie de acțiuni de promovare a destinației pe piața din Ungaria. În prima parte a anului au fost organizate două prezentări, prima cu presa de turism și a doua cu agenții de turism. De asemenea au fost organizate patru vizite de studiu – două pentru jurnaliști si două pentru Tour Operatori și agenții de turism.

Ultimul, dar nu cel din urmă, va fi Târgul Turism Leisure Hotels Chișinău, 06 – 09 aprilie 2017. În premieră Oradea – Băile Felix va fi prezentată ca destinație turistică la singurul proiect expozițional din Moldova, în domeniul turismului.

Materiale de prezentare a ofertei turistice la târgurile de turism, 2017 vor cuprinde broșura oficială „Oradea Capitala Art Nouveau și a Băilor Termale”, ediția 2017, Oradea Ghid turistic de buzunar, Oradea City Card, Harta Oradea, Oradea City App și alte materiale de prezentare ale obiectivelor turistice: Cetatea Oradea, Sinagoga Zion și turnul Primăriei Oradea. Toate materialele vor fi editate în mai multe limbi: RO, EN, HU și DE.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4273 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Needucați, indolenți sau complici? Cum ar trebui să ne raportăm la PSD-iști?

Nu toți sunt condamnați pentru fraudă electorală, nu toți merg la vânătoare cu Țiriac, nu toți înjură ziariști sau debiteză obscenități în fața femeilor. Nu toți se laudă că au mitraliere acasă, nu toți vin la muncă cu mașini de zeci de mii de euro, nu toți truchează licitații. Alături de ei, într-o țesătură fină, sunt vârstnici vulnerabili și copii neștiutori, tineri plini de elan și medici cu halate rupte în coate pe băncile universităților. Exact cum militanții Statului Islamic își făceau „cuiburi” în școli și grădinițe ca să nu îi poată găsi rachetele inamice fără a face victime nevinovate. Cum poți tu, univeresitar cu lucrări științifice de valoare să nu vezi că Daea sau Dăncilă sunt, după toate defenițiile, analfabeți funcționali? Asta este meritocrația în care îți dorești să trăiască copiii tăi? Cum poți să nu vezi clar că legile justiției sunt modificate ca să servească unui om sau unui grup de oameni? Și nu o lege, ci mai multe legi, cu același target? Cum poți să te mulțumești cu 60 de km de autostradă pe an? Și dacă continui să faci parte din așa ceva, cum ar trebui eu și ceilalți care vrem să trăim într-o țară condusă de oameni competenți, cu legi care să îi bage pe cei care fură în pușcărie și în fața cărora să fim toți egali și cu drumuri decente pe care să putem circula, cum ar trebui să ne raportăm la tine?

Citește mai mult