Categorized | Anchetă/Poliţie

Traficanți de droguri săltați de polițiștii BCCO, coordonați de DIICOT Oradea!

Trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc au fost surprinse în flagrant delict de polițiștii antidrog și procurorii DIICOT din Oradea. Aproape două kilograme de cannabis au fost ridicate în urma acţiunilor de prindere în flagrant şi a perchezițiilor.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Oradea – Serviciul Antridrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT Serviciul Teritorial Oradea, au efectuat marţi, 24 ianuarie, pe raza municipiului Oradea, o acţiune în cadrul căreia a fost destructurat un grup infracțional specializat în săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Astfel, au fost surprinşi în flagrant delict doi bărbaţi, de 38 şi 26 de ani, ambii din Oradea, în timp ce încercau să valorifice 450 de grame de cannabis.

Cele două persoane au fost prezentate procurorilor DIICOT, iar în urma cercetărilor s-a dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore şi cercetarea în continuare sub control judiciar.

În urma extinderii cercetărilor, joi, 26 ianuarie, polițiștii au realizat prinderea în flagrant delict a unui alt bărbat, de 43 de ani, din Bihor, bănuit că le-ar fi furnizat droguri de risc celor doi.

Acesta a fost surprins în flagrant delict în timp ce primea contravaloarea drogurilor valorificate anterior de către cei doi bărbați.

În urma percheziției efectuată joi, 26 ianuarie, la domiciliul acestuia au fost descoperite și ridicate alte 1,5 kg. de cannabis.

Totodată, la finalizarea percheziției domiciliare, a fost pus în aplicare un mandat de aducere a bărbatului de 43 de ani, la sediul DIICOT Oradea, în vederea audierii. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult