Categorized | Anchetă/Poliţie

Traficanți de droguri săltați de polițiștii BCCO, coordonați de DIICOT Oradea!

Trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc au fost surprinse în flagrant delict de polițiștii antidrog și procurorii DIICOT din Oradea. Aproape două kilograme de cannabis au fost ridicate în urma acţiunilor de prindere în flagrant şi a perchezițiilor.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Oradea – Serviciul Antridrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT Serviciul Teritorial Oradea, au efectuat marţi, 24 ianuarie, pe raza municipiului Oradea, o acţiune în cadrul căreia a fost destructurat un grup infracțional specializat în săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Astfel, au fost surprinşi în flagrant delict doi bărbaţi, de 38 şi 26 de ani, ambii din Oradea, în timp ce încercau să valorifice 450 de grame de cannabis.

Cele două persoane au fost prezentate procurorilor DIICOT, iar în urma cercetărilor s-a dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore şi cercetarea în continuare sub control judiciar.

În urma extinderii cercetărilor, joi, 26 ianuarie, polițiștii au realizat prinderea în flagrant delict a unui alt bărbat, de 43 de ani, din Bihor, bănuit că le-ar fi furnizat droguri de risc celor doi.

Acesta a fost surprins în flagrant delict în timp ce primea contravaloarea drogurilor valorificate anterior de către cei doi bărbați.

În urma percheziției efectuată joi, 26 ianuarie, la domiciliul acestuia au fost descoperite și ridicate alte 1,5 kg. de cannabis.

Totodată, la finalizarea percheziției domiciliare, a fost pus în aplicare un mandat de aducere a bărbatului de 43 de ani, la sediul DIICOT Oradea, în vederea audierii. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult